• hr
  • en
  • de
  • it

Nautika Zagreb

Ploviti, otkrivati, živjeti...

Tradicionalni Zagrebački nautički sajam održati će se od 18. do 22. veljače 2015. u paviljonima Zagrebačkog velesajma, a u svom 24. izdanju izložiti će bogatu ponudu brodskih motora, opreme za ronjenje, ribolov i jedrenje, te nautičke odjeće i obuće, što tu priredbu redovito čini dobro posjećenom, kao i poslovno najuspješnijim nautičkim sajmom u regiji.

Zagrebački sajam nautike nezaobilazno je mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja.

Sajam prati slogan „Ploviti, otkrivati, živjeti", a hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova. Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.

Sajam nautike pratiti će i mnogobrojni stručni skupovi u organizaciji udruga malih brodograditelja, a biti će tu i bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće i još mnogo atraktivnih sadržaja zbog kojih se isplati biti na ovom sajmu.

U istom terminu na Zagrebačkom velesajmu održati će se HOTEL & GASTROTEH - 7. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.


Više o sajmu Nautike na: www.zv.hr  
Za sve informacije: nautika@zv.hr