• hr
  • en
  • de
  • it

U nedjelju ‘‘Rapsodija u plavom’’ u Fažani

GASTRO, GLAZBA, INSTALACIJE NA MORU, ČAROLIJE ZA DJECU...

U nedjelju, 30. kolovoza 2015. od 19 sati na fažanskoj rivi održat će se Rapsodija u plavom, jedna u nizu tematskih manifestacija Male ribarske akademije posvećena plavetnilu mora:

MOBILE ART - mobilne instalacije na moru. Fažanska luka, batane i more, u nedjelju se pretvaraju u jedinstvenu galeriju; mladi umjetnici izložiti će 30-tak mobilnih instalacija po površini mora i na batanama fažanske luke, dok će se dodatna dinamika boje i pokreta ostvarit projektorima light showa
COCKTAIL PARTY I VATRENI COCKTAIL SHOW - na rivi će uz vatreni show pripremati razni plavi kokteli i prodavati po popularnim cijenama
PLAVA ČAROLIJA ZA DJECU - djeca će moći uživati u oslikavanju lica i likovnim radionicama
GASTRO PONUDA - fažanskom rivom širit će se mirisi i okusi sardele s gradela i ostalih plavih gastro iznenađenja (palačinke, kokice...)
ZABAVNI I GLAZBENI PROGRAM:
Počinje Gershwinovim skladbama za glas i klavir, fragmentima iz Raphsody in blue u izvedbi Vesne Ivanović Ocvirk - klavir i Lore Pavletić - mezzosopranistice. Program se nastavlja uz zvukove NIGHT EXPRESSA, SUMMERTIME ACOUSTIC i breakedancea u izvedbi AB ORIGINAL-a.

Izvor:http://www.regionalexpress.hr/