• hr
  • en
  • de
  • it

Put ka sreći

Romana Caktaš s fotografijom pod nazivom "Put ka sreći" pobjednica je foto natječaja "Jadrolinija - Line to holidays" na kojem su svi putnici bili pozvani fotografijama prenijeti doživljaje s odmora i putovanja na brodovima bijele flote.
Natječaj je pokrenut prije mjesec dana na facebook stranici Jadrolinije, a odazvalo se više od 2.400 fanova, te su prijavljene 263 fotografije s ukupno više od 10.000 lajkova.
Putnici su kandidirali svoje fotografije, a 10 fotografija s najviše dobivenih lajkova osvojile su nagrade. Pobjednica je prikupila ukupno 743 glasa, te je osvojila tablet i dvije povratne karte na Jadrolinijinoj liniji po izboru.
Na drugom mjestu je fotografija Mateja Delića pod nazivom "Premuda storm", a nagrada je fotomonografija "Brodovi i sudbine" te dvije povratne karte po izboru. Preostalih osam natjecatelja dobit će poklon pakete Jadrolinije.
Među pristiglim fotografijama pojavljuju se prizori brodova Jadrolinije, putnika na odmoru, obale i otoka snimljenih tijekom putovanja, ljetnih i zimskih motiva ali i bezbroj detalja koji čine doživljaj putovanja brodom posebnim i jedinstvenim. Sve fotografije koje su sudjelovale na natječaju mogu se pogledati na stranici facebook.com/jadrolinija.linetoholidays .

Izvor: www.novilist.hr