• hr
  • en
  • de
  • it

LUKSUZ NA MORU: Jahta ruskog milijardera u čarteru košta preko milijun eura tjedno!

Jahta ruskog milijardera Karapetyaneva od početka lipnja krstari dubrovačkim akvatorijem, ali luksuzni ploveći hotel "Ace" izgrađen 2012. u Lurssen brodogradilištu, može se i iznajmiti u čarteru, po početnoj cijeni od milijun eura tjedno, bez troškova plovidbe. Za bogate, očito, sitnica! Jedna od najluksuznijih jahti na svijetu osigurava sav mogući komfor za 10-toro putnika, a za goste i čitav prostor koji se proteže na 87 metara brine 30-tak članova posade.
Elegantnu jahtu od 87 metara basnoslovnog luksuza agencije nude kao idealnu za druženje i zabavu obitelji i prijatelja, a posebnu atmosferu na njoj stvara dizajn unutrašnjosti kojega potpisuje Andrew Winch. Na njoj su uz luksuzne apartmane i sobe za putnike, osmišljeni i gimnastička dvorana te spa prostori za uživanje, uz prekrasne otvorene palube.
Jahta je jutros iz župske uvale otplovila prema Kalamoti gdje se usidrila dok su njeni putnici očito odlučili uživati u morskim radostima i "jurnjavi" jet ski-jevima koji su smješteni u njenom potpalublju.
Kakav luksuz pruža ova jahta i za kakve je goste namijenjena najbolje svjedoči i podatak kako je u njenoj pratnji brod "za podršku", Garcone. Dugačak samo 67 metara!

Izvor: http://www.dubrovniknet.hr/