• hr
  • en
  • de
  • it

Lanterna među elitnim kampovima Europe

Porečki Camping Resort Lanterna i Naturist Camping Solaris, te krčki Camping Resort Krk, porečke tvrtke Valamar Riviera ovih su dana dobili najviša priznanja njemačkog autokluba ADAC te nizozemskog ANWB. Kampovi Lanterna i Krk dobili su priznanje ADAC SUPER Platz i ANWB TOP 2017. Nizozemsko priznanje dobio je i porečki kamp Naturist Camping Solaris, priopćuju iz Valamar Riviere.
- Ovo su velika priznanja za Camping Adriatic by Valamar kampove i raduje nas što su čak tri naša kampa osvojila nagrade, i to nakon što su inspektori oba kluba obišla oko 2.000 kampova diljem Europe. Kreiranje vrhunske kamping usluge, uvođenje inovativnih rješenja i praćenje trendova na tržištu si postavljamo kao imperativ. Camping Resort Lanterna i Camping Resort Krk su se već ranije svrstali uz bok onih rijetkih europskih kampova koji predstavljaju uzor ostalim kampovima u Europi, te su članovi elitne skupine najboljih 40 kampova u Europi u okviru uglednog europskog udruženja Leading Campings of Europe.
Naravno, ova su nam priznanja dodatna motivacija da budemo još bolji te u nadolazećem periodu nastavimo s dodatnim ulaganjima u sadržaj i ponudu naših kampova, izjavio je Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing Valamar Rivijere.
Tako će, primjerice, goste u Lanterni dočekati novouređeni središnji trg s raznim trgovinama, pekarom, supermarketom, dva nova tematska restorana (Tuna Bay Grill, restoran Grano Duro) te nova premium naselja mobilnih kućica, među kojima i Happy Dog Premium Village - prvo naselje u potpunosti prilagođeno kućnim ljubimcima.
- Uz sve to, obiteljski vodeni park bit će još veći i zabavniji te sadržavati tri nova vodena tobogana i dva nova bazena, a svi će bazeni u vodenom parku imati i grijanu vodu. Na otoku Krku ove će godine obogaćeni dodatnim sadržajima i uslugama goste dočekati kamp Zablaće i kamp Ježevac. Ulaganja će se provesti i u ostalim kampovima na Krku, Istri i Dubrovniku kroz unaprjeđenje kvalitete kamping smještaja, ponude plaža i ugostiteljskih sadržaja, dodao je Brenko.
Uz priznanja vodećih europskih autoklubova, Camping Resort Lanterna osvojio je i nagradu prvog portala posvećenog recenzijama korisnika usluga kampova - Camping2Be - na temelju najboljih ocjena u konkurenciji od 3500 kampova.

Izvor: www.glasistre.hr