• hr
  • en
  • de
  • it

14.03.2011. Zepterova luksuzna jahta u Mandalini

Superluksuzna jahta "JoyMe" multimilijunaša Philipa Zeptera uplovila je u četvrtak u šibenski akvatorij i, na iznenađenje mnogih, završila na specijalnom tretmanu u NCP-ovu Remontnom brodogradilištu u Mandalini.
Iako u NCP-u ništa ne žele reći o tom svojem novom klijentu na navozima Remontnog brodogradilišta - što je uobičajena praksa kad je riječ o remontu jahti čiji su vlasnici poznate osobe iz svijeta biznisa - neslužbeno su nam potvrdili da će se "JoyMe" zadržati u Mandalini nekoliko mjeseci.

Za to vrijeme šibenski će meštri, navodno, na njoj uređivati interijer i dorađivati elektrosustav. Podsjetimo, riječ je o 30 milijuna eura vrijednoj 50-metarskoj jahti koju je srbijanski biznismen prošle godine izgradio u hrvatskom brodogradilištu "Kraljevica".
Zašto se sada, ni punu godinu nakon njezina dovršenja, odlučio za (pre)uređenje interijera, a pogotovo elektrosustava, nemamo odgovora.

U svakom slučaju, odluka da te poslove povjeri remontašima u Mandalini samo podiže rejting NCP-a kao brodogradilišta koje se posljednjih godina dokazalo u remontu i šminkanju plovila najuglednijih svjetskih jetsetera.

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr