• hr
  • en
  • de
  • it

12.04.2010. Potraga za Maestralom

Na Jadranu je već više od 35 godina sinonim za gumene čamce, najdugovječnije i najčešće spominjano ime. Impozantan broj od više desetaka tisuća proizvedenih plovila dovoljno govori o iznimnoj popularnosti ovih gumenjaka kako kod nas, tako i u Sjevernoj Americi, zapadnoj Europi, Mediteranu...
Svojom jednostavnošću, čistoćom oblika te svojom praktičnošću opravdava popularnost gumenjaka u svim dijelovima svijeta. Gumenjaci u mnogome su unaprijeđeni, a spektar je nadopunjen i novim modelima.
Tako će na Croatia boat showu u Splitu biti premijerno predstavljen ranije najavljivan novi model - Maestral 460!
S novim modelom AD brodovi će se vratiti prepoznatljivoj narančastoj boji kako su se desetljećima najčešće mogli vidjeti njihovi gumenjaci te će u skladu slijediti i redizajn njihovog vizualnog identiteta.
Sloganom „Više od 35 godina tradicije" ovaj se hrvatski proizvođač jakim argumentom diferencira od ostale ponude na tržištu i potvrđuje svoju kvalitetu i tradiciju u proizvodnji. Još 1934. osnovana je tvornica, a u nautičkom programu je aktivna od 1975 godine. Dugogodišnja tradicija proizvodnje gumenih čamaca ručnim radom rezultirala je vrhunskim postignućima na tržištima u cijelom svijetu uključujući i zahtjevno tržište SAD-a
Sve vlasnike Maestrala tvrtka poziva da se uključe u projekt „Tražimo najstariji Maestral", a vlasniku najstarijeg gumenjaka u zamjenu daje potpuno novi Maestral 310 s Honda motorom!
Osim nagrađivanja dugogodišnje vjernosti njihovom brandu specijalne ponude biti će aktualne tokom cijele godine za sve one koji se i po prvi puta odluče postati vlasnikom Maestrala!

Prijave traju do 31. lipnja, a prijaviti se možete putem emaila, poštom ili direktno na www.maestralribs.com
e-mail: maestral@maestralribs.com
gsm. +385 91 22 11 430 

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za Biograd Boat Show 2019. Točan termin održavanja sajma je:
  •   16-20/02/2019
  •   10-13/10/2019
  •   17-20/02/2019

E-mail adresa:

Fotogalerija

Sitemap Top