• hr
  • en
  • de
  • it

04.08.2010. Sutra počinje Murter Rock Fest 2010.

Još nas samo jedan dan dijeli od dvostrukog spektakla najboljih izvođača koje lijepa naša može ponuditi, LET 3 i TBF! Festival će se održati u jednoj od najljepših lokacija na srednjem Jadranu, u uvali Čigrađa na Murteru, 5. i 6. kolovoza. A kao support bendovi dečkima iz LET 3 i TBF pridružiti će se mladi i perspektivni bendovi, Krik i Okovana Mladost, koji su dobili priliku nastupiti uz LET 3, a za TBF su odabrani murterski Roža Fjore i riječki Senzorz. Očekujemo super zabavu uz mnoštvo dobre muzike, pridružite nam se u najljepšoj uvali na srednjem Jadranu i uživajte u odličnoj atmosferi Murter Rock Festa 2010!
Prvi dan Murter Rock Festa otvara najveći splitski hip-hop/rock sastav The Beat Fleet koji, gdje god da se pojave, uvijek naprave feštu za pamćenje. Možete ih voljeti ili ne, no nitko ne može osporiti njihovu neposrednost, kreativnost i originalnost u svemu što čine. U odličnim tekstovima provlače teme socijalne situacije, problem narkomanije, kritika političke korumpiranosti, te općenito iskvarenih društvenih vrijednosti, kritiziraju, pozivaju vas da mislite svojom glavom a uz to šire i dobru volju.
6. kolovoza, drugi dan murterskog Rock Festa, dođite i svjedočite već antologijskom ispaljivanju čepova iz zadnjica provokativnog riječkog sastava LET 3. Višegodišnjim beskompromisnim djelovanjem sastav se uspio nametnuti kao trademark Rijeke, te dokazati da nisu samo bizarni, bučni čudaci nego prvorazredna rock atrakcija i zaista unikatna umjetnička pojava; izuzetni tekstovi, uvijek perfektan izvođački nivo, dramaturška i stilska dorađenost koncerata i javnih istupa, glazbena specifičnost, uvijek praćene neobičnim humorom i osjećajem za bizarno. Ne propustite dvostruki spektakl najboljih izvođača koje lijepa naša može ponuditi.

Cijene:
- Festivalska ulaznica - 110 kuna, vrijedi za oba dana te uključuje besplatno kampiranje (na blagajni se mijenja za narukvicu)
- Pojedinačne ulaznice - 70 kuna u pretprodaji, 90 kuna na dan koncerta

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima:
Beach bar Lantana (Uvala Čigrađa, Murter), Tobacco shop Kum (Murter), Mec shop (Šibenik) te na svim prodajnim mjestima diljem Hrvatske u sustavu Eventim www.eventim.hr

Izvor: www.index.hr

  

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za Biograd Boat Show 2019. Točan termin održavanja sajma je:
  •   16-20/02/2019
  •   10-13/10/2019
  •   17-20/02/2019

E-mail adresa:

Fotogalerija

Sitemap Top