• hr
  • en
  • de
  • it

Rovinjski Monte Mulini na listi najboljih Conde Nast Travelera

Rovinjski hotel Monte Mulini, koji posluje u sastavu tvrtke Maistra, jedini se iz Hrvatske nalazi ove godine na listi 30 najboljih hotela-resorta u Europi prema izboru čitatelja jednog od najpouzdanijih svjetskih časopisa za putovanja Condé Nast Travelera.
Listu najboljih hotela i resorta u svijetu i Europi Conde Nast Traveler objavio je ovih dana na svojim web stranicama i to temeljem izbora i nagrada čitatelja ili poznatog Reader's Choice Awards, u čemu je ove godine sudjelovalo gotovo 130 tisuća čitatelja.
Prvih pet na listi 30 najboljih hotel-resorta u Europi su hoteli Thera na Santoriniju (Grčka), Trump International Golf Links & Hotel Doonberg Co. Clare (Irska), Perivolas Oia na Santoriniju, Ashford Castle Cong Co. Mayo (Irska) i The Gleneagles Hotel Auchterarder iz Perthshirea (UK), dok je Monte Mulini na 26. mjestu.
"To je priznanje za hotel Monte Mulini iznimno dostignuće i posebno cijenjeno jer je dobiveno temeljem glasova čitatelja, a time je još jednom potvrđen i njegov izniman status i izvan granica Hrvatske", ističu iz rovinjske Maistre.
Podsjećaju da je taj hotel i na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma u Poreču drugu godinu za redom proglašen najluksuznijim hotelom u Hrvatskoj, kao i da mu je svjetski portal TripAdvisor dodijelio certifikat za izvrsnost u turističkoj i uslužnoj industriji u cijelom svijetu, a kojeg dodjeljuje samo objektima koji postižu izvanredne ocjene gostiju na tom portalu.
Condé Nast Traveler osnovan je 1987. i jedno je od najpouzdanijih imena među časopisima za i o putovanjima. časopis se temelji na jednostavnom principu 'istina o putovanju' te s tim ciljem njihovi dopisnici putuju anonimno i sami snose troškove, za razliku od mnogih srodnih publikacija koje često prihvaćaju besplatan prijevoz i smještaj. To omogućuje iskreno i pošteno izvješćivanje o svim aspektima industrije, što časopis čini jednim od najuglednijih i najpouzdanijih izvora informacija, napominju iz Maistre.

Izvor: http://www.mint.hr