• hr
  • en
  • de
  • it

Od srijede do nedjelje Biograd Boat Show

hr

22. međunarodni nautički sajam Biograd Boat Show, u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., spreman je otvoriti vrata izlagačima i posjetiteljima u srijedu 21. listopada te će, usprkos novim okolnostima uz sve epidemiološke mjere, održati tradiciju najvećeg nautičkog sajma u Srednjoj Europi.

Sajam je zbog aktualnih prilika produžen na pet dana, do 25. listopada, a otvoreni prostor treće najveće marine u zemlji, kategorizirane s četiri sidra i svježi morski zrak jamče sigurno okruženje. Bliska suradnja i koordinacija ekipiranih profesionalnih službi društva Ilirija, s Civilnim stožerom i epidemiolozima jamči sigurnost izlagača i posjetitelja sajma.

Tradiciju najvećeg sajma plovila u Srednjoj Europi zadržali smo i ove godine s 240 izlagača i gotovo izjednačenom lanjskom rekordnom broju plovila. Njemačko i slovensko skidanje ograničenja putovanja u Hrvatsku, odnosno Zadarsku županiju, znatno nam je uvećalo odziv većih plovila do 20 metara te osnažilo međunarodni dolazak na sajam.

hr

Biograd Boat Show je poznat po gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada koji jedinstveno živi uz ovaj događaj s izlagačima i gostima. Po tome je i prepoznat među članovima IFBSO, Međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, čiji smo zlatni član.

Zahvaljujući podršci nacionalnih, županijskih i Grada Biograda na Moru, i na nastavku suradnje s Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom turističkom zajednicom, uz ekipiranost i trud profesionalnih službi Ilirije d.d., unatoč globalnoj pandemiji, omogućeno je održati kontinuitet događaja od iznimnog značaja za nautičku industriju i nautički turizam, kao najkonkurentniji i najkvalitetniji vid hrvatske turističke ponude.

Izvor:

Marina Kornati, Biograd na Moru, HrvatskaU organizaciji: Ilirija d.d., Biograd na Moru

21.10. -  25.10.2020.

www.bbs.com.hr 
www.biogradb2b.com
www.croatiacharterexpo.com