• hr
  • en
  • de
  • it

Hvar na top listi osam najboljih party destinacija u svijetu

Odlična promidžba za hrvatski turizam stigla je s američkog TV kanala E! koji je Hvar izabrao među osam destinacija za odličnu zabavu u emisiji "Party On"
Nakon princa Harryja i Beyonce i američki show "Party On" koji se emitira na TV kanalu E! izabrao je Hvar kao destinaciju za odličnu zabavu. Voditeljica Jacqueline MacInnes Wood pronalazi najbolje svjetske prijestolnice zabave među kojima je i Hrvatska, što je američka javnost imala prilike vidjeti. Hvar opisuje najsunčanijim otokom u Europi i mjestom u kojem se i princ voli zabavljati, piše The Wrap.
Kanal E! prati skoro 97 milijuna odnosno 85 posto američkih kućanstava i 600 milijuna kućanstava diljem svijeta, piše Wikipedia, što znači da je epizodu o Hvaru imalo prilike vidjeti gotovo 697 milijuna kućanstava svijeta. Reakcija gledatelja na Twitteru bile su odlične i većina ih želi što prije posjetiti naš otok.
Hvar se tako našao uz bok turskog Istanbula, grčkog Mikonosa, talijanske Costa Smeralde, francuskog St. Tropeza, španjolske Ibize i marokanskog Marrakecha o kojima je voditeljica snimila polusatne emisije. U prvoj sezoni showa "Party On" na rasporedu je osam emisija.

Najava Party On

Izvor: www.24sata.hr