• hr
  • en
  • de
  • it

Unajmite brod za Jabuku

Adrenalinski karakter ovoj regati uvijek daje mjesec studeni sa svojim vremenskim neprilikama, kao i duljina regate od čak 90 nautičkih milja.

Rezultat na takvim regatama za većinu sudionika nije bitan, jer oploviti Jabuku kao sudionik jedne od najznačajnijih regata na Jadranu samo je po sebi dovoljan razlog za zadovoljstvo. Više informacija o regati na www.tijat.vodice.net

Charter ponuda za regatu Jabuka 2017.

Termin: 10-12/11/17


Cijene u ponudi su izražene u eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate. Transit log i završno čišćenje se u većini slučajeva plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu ( npr za Hrvatsku iznosi 1 €/po danu/po osobi). Sigurnosni depozit se može teoretski položiti na razne načine - gotovinom, kreditnim karticama, putničkim čekovima ili pak bankovnim doznakama, no charter agencija obično nudi samo mogućnost polaganja gotovine ili slipova kreditnih kartica. Neke charter baze ne primaju slipove kartica American express. Za većinu brodova iz ponude moguće je doplata za osiguranje depozita. U tom slučaju nije potrebno položiti depozit.

Informacije i booking:

Mob: 00 385 91 5603433; 00 385 91 5730297

E-mail: info@macrocruise.com