• hr
  • en
  • de
  • it

Frapa Business Cup

HR

Nakon što je prošle godine, nakon devetogodišnje pauze, Marina Frapa Resort Rogoznica obnovio Frapa Business Cup - najveću ekskluzivnu poslovnu regatu u Hrvatskoj, ta će se utrka jedrilica održati i ove godine.

Kao najveća poslovna regata u Hrvatskoj, Frapa Business Cup u kontinuitetu se održavao punih 11 godina, od 1998. do 2009. godine, a svake je godine okupljao oko 600 sudionika. Ovu bogatu tradiciju Marina Frapa Resort Rogoznica odlučio je nakon devetogodišnje pauze obnoviti. Tako je u periodu od 4. do 7. listopada 2018. godine samostalno ponovno organizirao Frapa Business Cup. Prošlogodišnja regata predstavljala je mnogo više od amaterskog sportskog natjecanja pa je pored samog natjecateljskog dijela uključila i bogat popratni program u vidu predavanja, poslovnih druženja te opuštanja i dobre zabave. Na istom tragu osmišljen je i program ovogodišnjeg, ukupno 13. po redu Frapa Business Cup-a. Organizatoru su se ponosno pridružili Raiffeisen Bank i Raiffeisen Leasing kao srebreni partneri regate te Ban Tours Yachting i Aquatoria Yachting kao yacht partneri regate.

Frapa Business Cup otvara dodatne prilike za unapređenje prepoznatljivosti i pozicioniranje sudionika te partnera regate među potencijalnim suradnicima, ali i konkurentima. Namijenjena natjecateljskim ekipama raznih tvrtki i organizacija, ova regata na drugačiji i kreativan način omogućuje povezivanje uspješnih tvrtki i poduzetnika koji posluju na području Republike Hrvatske i šire. Kroz samo natjecanje članovi ekipa jačaju svoj timski duh i međusobnu suradnju, u okolnostima potpuno različitim od onih s kojima se susreću u svakodnevnici. S druge strane, tu su i poslovna druženja te zanimljive radionice, kroz koje se sudionici mogu bolje upoznati, razmijeniti kontakte i lakše ostvariti buduću suradnju.

Detalje same rute natjecanja, kao i popratnog programa, organizatori još uvijek nisu otkrili. Ono što zasigurno znamo jest da će natjecatelji jedriti u rogozničkom i primoštenskom akvatoriju te da će im domaćin, Marina Frapa Resort Rogoznica osigurati odličan program, kako na kopnu, tako i na moru. Prijave za ovu ekskluzivnu poslovnu regatu otvorene su do 30. rujna.

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr