• hr
  • en
  • de
  • it

12.08.2010. Cijela Europa u Mandalini

Zahuktavaju se pripreme za ovogodišnji Adriatic Boat Show, koji će se od 16. do 19. rujna održati u Mandalina Marini u Šibeniku.
U namjeri da pojača svoj imidž na međunarodnom nautičkom tržištu, te privuče što veći broj posjetitelja iz inozemstva, organizator sajma, Nautički centar Prgin, krenuo je u žestoku međunarodnu promidžbu ove jedinstvene sajamske manifestacije okrenute, prije svega, rabljenim plovilima.
- Na jedinom nautičkom televizijskom kanalu u Europi - "Yacht&Sail" - Adriatic Boat Show će biti prisutan s više od 200 promotivnih spotova te kroz nautičke emisije u najgledanijim terminima. "Yacht&Sail" se emitira na tri jezika i gledan je u 26 europskih država.
Ugovorena je intenzivna promocija Adriatic Boat Showa kroz tiskano i web izdanje magazina "Yacht & Sail", kao i njemačkog međunarodnog izdanja magazina "Boote". Riječ je o najrelevantnijem nautičkom izdanju u Njemačkoj koje se distribuira u više od 20 europskih država.
Već 40 godina "Boote" magazin prati proizvodnju i kretanja na tržištu motornih plovila, a može se podičiti i s impresivnih 410.000 čitatelja, kaže nam Ivana Prgin, direktorica ABS-a.

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr