• hr
  • en
  • de
  • it

Novi modeli jedrilica na sajmu u Düsseldorfu 2 dio.

Za tri dana počinje sajam u Düsseldorfu, najveća nautička izložba u Europi. Danas predstavljamo nove modele koji će biti izloženi na sajmu u kategoriji od 10-12 metara odnosno između 33 i 40 stopa. 

Elan 400 - prilagođen navikama jedriličara - premijera na sajmu boot 2013.

 

Uzbudljivi novi model Elan 400 rezultat je dugogodišnjih zapažanja navika koje jedriličari imaju na brodu. Osim toga, ova će jahta doživjeti svoju svjetsku premijeru na sajmu boot 2013.

Dehler 38 - prilagodljiv i brzi cruiser

 

Model Dehler 38 prilagodljiv je kao nijedna druga jahta njegove klase. Savršen i brzi krstaš prilagođava se zahtjevima vlasnika bez kompromisa.

C-Yacht 1050 - kompaktna jahta s kokpitom u sredini

 

 

C-Yacht 1050 novi je član uspješne obitelji C. S 10,85 metara ona je najmanja jahta u svojoj liniji, ali istovremeno predstavlja poboljšanog nasljednika prethodnog modela.

Grand Soleil 39 - elegantni cruiser - nominiran za Europsku jahtu godine 2012/13

Za najmlađi model Grand Soleila karakteristični su otvorena krma s dva upravljačka mjesta, jasne, minimalizirane linije i ergonomski uređena paluba.

Hanse 345 - brz i inovativan cruiser

Model Hanse 345 u potpunosti je iznova uređen i predstavlja nasljednika modela Hanse 355. On je brz i inovativan cruiser koji na idealan način ujedinjuje sve karakteristike tipične za Hanse.