• hr
  • en
  • de
  • it

NCP Winter Cup u Šibeniku 26. i 27.10.2013.

Sportsko Društvo NCP, Šibenik
ORGANIZIRA TRADICIONALNU JEDRILIČARSKU REGATU

NCP WINTER CUP 2013 - Memorijal Ivana Pancirova - Gapića
Šibenik, 26. i 27.10.2013.

S izuzetnim zadovoljstvom vas pozivamo da zajedrite s nama na NCP Winter Cup regati u organizaciji sportskog društva NCP i Nautičkog centra Pina i Mare. NCP Winter Cup tradicionalna je jedriličarska proslava kojom se obilježava kraj charter sezone.
Prvi dan NCP Winter Cup regate će biti rezerviran za navigacijsko jedrenje nakon kojeg se vraćamo u Mandalinu na večeru i Captain's Party uz glazbu uživo.
Drugog dana, u nedjelju, održat će se tri plova (štap) po završetku kojih će se proglasiti sveukupni pobjednik regate i pobjednici po skupinama, a uz predaju pehara pobjednici će dobiti i atraktivne nagrade sponzora regate.
Jedrit ćemo kao i do sada, podijeljeni u dvije osnovne skupine, Open i ORC, dok o detaljima programa i propozicijama ovogodišnje regate možete doznati više u oglasu regate koji vam zajedno s prijavnicom i ponudom slobodnih jedrilica iz NCP i Mare charter flote, šaljemo u privitku. (Osim jedrilica iz charter ponude, na regati možete sudjelovati i sa vlastitim brodom).
Preduvjet sudjelovanju je verifikacija nacionalnog jedriličarskog saveza za sljedeću godinu.
Onima koji je još uvijek nemaju, na raspolaganju je mogućnost učlanjenja u sportsko društvo NCP i verifikacija pri Hrvatskom jedriličarskom savezu. Regata će biti organizirana po standardima jedriličarskog sporta uz ispunjavanje svih preduvjeta za kvalitetno druženje i dobru feštu.

Za sve dodatne upite stojimo vam na raspolaganju.
Do skorog susreta, srdačno vas pozdravljamo!

Vaš NCP i Mare tim
Vedran Mandura
t. + 385 22 312 999, f. + 385 22 312 988
m. + 385 91 3120 232, e-mail: vedran.mandura@ncp.hr