• hr
  • en
  • de
  • it

Vežite se na bovu u Premudi s 10% popusta

Za sve nautičare, AdriaticSailor priprema za iduću sezonu objavu posebne knjižice s popustima.
Cilj je napraviti knjižicu koja bi informirala nautičare o mogućnostima koje pruža naša nautička ponuda. U dogovoru sa partnerima (marinama, sidrištima, lučicama, restoranima) omogućiti ćemo Vam više informacija kako što kvalitetnije provesti odmor na plovilu. Naravno naši partneri koji će biti zastupljeni u knjižici će omogućiti vlasnicima knjižice popuste na svoje usluge.

Želja nam je da tim proizvodom:
- vlasnici knjižice bi dobili popuste na usluge partnera koji su zastupljeni u knjižici
- partneri bi dobili priliku uvjeriti potencijalne klijente u svoje usluge
- AdriaticSailor bi distribuirao knjižice po cijeni od 60-75 kuna po komadu preko charter tvrtki, trgovina u marinama, internet prodajom, prodajom na turističkim sajmovima i sl.

Knjižice s kuponima pogodnosti za nautičare će biti tiskane krajem 2012.

Za ovu sezonu omogućit ćemo Vam popuste preko kupona koji će biti objavljivani u ovoj rubrici na AdriaticSailoru. Kupone možete isprintati, ponjeti sa sobom na brod i zamijeniti za popust kod našeg partnera.

Danas objavljujemo kupon s popustom za sidrište na otoku Premuda. Sidrište s bovama se nalazi u Krijalu. Postavljeno je oko 50-tak bova. Koncesionar je gospodin gosp. Veljko Žuvanić a informacije o slobodnim bovama možete dobiti na broj telefona +385 (0)98 299-232.
Više informacija o ponudi za nautičare na Premudi  i plan sidrišta na linku: http://www.adriaticsailor.com/krijal_otok_premuda/sailing_adriatic/8/3026/HR


*isprinataj kupon i iskorsiti 10% popusta na sidrištu Premuda