• hr
  • en
  • de
  • it

Novosti s 23. Internautice

Sajam Internautica se približava, a u nastavku najavljujemo i neke novosti. Internautica, koja će se ove godine održati od 17. do 20. svibnja, zauzet će više prostora nego u ijednom dosadašnjem izdanju.

Bilo da se radi o motornim jahtama, gliserima, jedrilicama, gumenim čamcima, katamaranima, brodskoj elektronici, dodatnoj opremi, odnosno sportskim i drugim modnim linijama, očekujte sve svoje omiljene brandove, uključujući Absolute, Adler, Azimut, Bavaria, Bayliner, Beneteau, Cranchi, Dreamline, Elan, Ferretti, Fountaine Pajot, Greenline, Hanse, Invictus, Jeanneau, Marex, Monterey, Nomadream, Pershing, Quicksilver, Riva, Sessa, Solaris, Windy i mnoge druge.

Gosti će se moći zabaviti na terenu za odbojku na pijesku, u baru na plaži, sudjelovati u natjecanju u stand-up paddlingu ili samo uživati u utrci. Više izložbenog prostora znači i više izlagača, te više novosti iz svijeta nautike - na Internautica 2018. bit će izloženo više od 200 primjeraka glisera, kruzera, jahta, jedrilica i gumenih brodica, a najdulje među njima bit će dugačke oko 40 metara.

Tijekom sajma održat će se i svečanost dodjele ugledne nagrade Adriatic Boat of the Year, kojom se odaje priznanje najboljim brodovima prethodne godine. Partneri sajma ove će godine biti specijalizirani časopisi Navtika Plus (Slovenija), More (Hrvatska), Yachts Croatia (Hrvatska), Nautički magazin (Srbija), Nautika (Srbija) i Barche (Italija), čiji će urednici bio dio žirija koji će odlučiti o nagradama.



Internautica već dugi niz godina uživa status zlatnog člana Međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova što ukazuje na našu trajnu posvećenost najvišim standardima.

LEXUS RX HYBRID - SLUŽBENO VOZILO INTERNAUTICE 2018
Jedan od partnera sajma je i Lexus, pa će posjetitelji imati prilike upoznati Lexus RX Hybrid, automobil koji pokreće spoj električnog i klasičnog motora, te je uslijed toga ekološki prihvatljiv, efikasan i ima odlične performanse.


S-BIKES - SLUŽBENI BICIKL INTERNAUTICE 2018
Među izlagačima na sajmu bit će S-Bikes, slovenska tvrtka čiji proizvod odgovara na mnoge zahtjeve moderne ekološki osviještene mobilnosti, čiji će bicikli biti službeni bicikl sajma. Omogućuje raspon vožnje do 65 km samo jednim punjenjem. Zahvaljujući sklopivu okviru zauzima vrlo mali prostor.

Ekskluzivni financijski partner sajma ove je godine Vzajemci Skupina, vodeća financijsko-savjetodavna grupa u Sloveniji, koja se može pohvaliti ekipom od 30 financijskih stručnjaka i brigom za više od 20.000 zadovoljnih klijenata, kojima su u 17 godina rada nudili kompletan financijski servis, sve od domaćih i stranih fondova, osiguranja, bankovnih produkata, do savjeta o alternativnim investicijama. Prednost pred konkurencijom daje im vlastiti investicijski odbor sastavljen od 5 financijskih stručnjaka, koji svakodnevno analiziraju investicije i traže prilike za ulagače. Od osnivanja 2014. godine, mogu se pohvalit iznimnim rezultatima, jer njihov portfelj konstantno pobjeđuje benchmark indeks.

POSEBAN GOST TILLI ANTONELLI
Poseban gost ove godine bit će gospodin Tilli Antonelli, jedan od vodećih dizajnera jahta - tvorac Pershinga i Widera, trenutno na čelu odjela E-Motion kuće Sanlorenzo - koji će predstaviti svoj projekt u okviru Green Avenue. Novi modeli Sanlorenza koriste hibridni pogon (neki od njih i isključivo električni), nudeći uz odlične performanse i pohvalnu efikasnost i sigurnost, sve to uz nisku razinu štetnih emisija.

SUP PRVENSTVO SLOVENIJE 2018
I ove godine domaćini smo prvenstva u uspravnom veslanju na dasci (SUP). Uskoro ćemo objaviti više detalja o rasporedu utrka za 2018. godinu. Ovo sportsko događanje puno je više od obične profesionalne utrke - mogu se prijaviti svi zainteresirani za SUP. Za manje iskusne veslače imamo dvije utrke, MASTER i KAHUNA, a svi mogu slobodno iskušati opremu dostupnu na sajmu.

Novosti i pojedinosti o ovogodišnjem programu, prijave i informacije za predstavnike medija dostupni su online. 

Posjetite www.internautica.net ili nam pišite na booking@internautica.net.