• hr
  • en
  • de
  • it

Internautica Portorož 2023

Sajam Internautica je jedan od najvećih sajmova nautičke industrije u ovom dijelu Europe. Sajam privlači veliki broj posjetitelja koji su zainteresirani za nautičke proizvode i usluge, pa će to biti savršena prilika za istraživanje najnovijih trendova, upoznavanje s nautičkim inovacijama, druženje s ljudima iz industrije i uživanje u bogatom programu.

Ovogodišnji sajam Internautica održava se u prekrasnom mjestu Portorož, Slovenija, od 18.05 do 22.05. Na sajmu će biti predstavljeni najnoviji proizvodi i usluge iz nautičke industrije.

Sajam Internautica će okupiti brojne tvrtke, proizvođače i distributere iz nautičke industrije, te će posjetitelji imati priliku istražiti najnovije proizvode i usluge vezane uz nautiku.

Osim bogatog programa, sajam Internautica će pružiti i odličnu priliku za networking s ljudima iz industrije, susretanje s istomišljenicima, kao i upoznavanje novih poslovnih partnera i klijenata.

Stoga, ne propustite priliku da posjetite sajam Internautica u Portorožu od 18.05 do 22.05 i uživate u svemu što nautička industrija ima za ponuditi!