• hr
  • en
  • de
  • it

Dubrovniku nominacija za najbolje cruise odredište

Grad Dubrovnik nominiran je u kategoriji najbolje destinacije za Cruise Awards 2014. koju svake godine organizira Cruise International. Dubrovnik, odabran između 13 tisuća nominiranih, nalazi se u prestižnom društvu 25 poznatih svjetskih odredišta za kružna putovanja.
Podsjetimo, Dubrovnik kao odredište brodova na kružnim putovanjima već je u veljači ove godine nagrađen nagradom ‘Excellence Cruise Award' koju dodjeljuje španjolski ‘Cruises News' i najveća asocijacija za kružna putovanja CLIA, a naš grad bio je proglašen najboljom lukom/destinacijom Mediterana za 2013. godinu.
Cruise International je publikacija/magazin posvećen krstarenjima, s osvrtom na odredišta, prepun recenzija i savjeta prilikom planiranja putovanja i 2013. godine zavrijedio je srebrnu medalju u kategoriji najboljeg časopisa za putovanja po izboru Brithis Travel Awards.
Dobivanje nagrade i prestižnog priznanja je od velikog značaja s obzirom da pobjednike biraju ljudi diljem svijeta te su rezultati realna ocjena kvalitete pojedine destinacije. Glasovanje je počelo početkom svibnja 2014., a završava 20. kolovoza 2014.
Glas za Dubrovnik može se dati posjetom na link:
http://cruise-international.com/place-your-vote-here/
Glasovanjem se također dobiva mogućnost osvajanja nagradnog putovanja za dvoje u Puerto Rico. Više informacija na http://cruise-international.com/awards/
Ovogodišnja sezona brodova na kružnim putovanjima započela je krajem ožujka, a Dubrovnik je luka koju svakog dana dotiču brodovi svih najvažnijih svjetskih cruise-kompanija i brojni posjetitelji kojih bi u 2014. godini trebalo biti oko 860 tisuća.
- Glasujete li za Dubrovnik kao omiljeno odredište brodova na kružnim putovanjima, naš grad će brojnim nagradama i priznanjima pribrojiti i spomenutu, za koju glasanje traje do konca kolovoza - poručuju uz gradskog TZ-a.

Izvor: www.dulist.hr