• hr
  • en
  • de
  • it

D-Marin uvodi inovaciju

 

D-MARIN UVODI INOVACIJU KOJA NAUTIČARIMA UVELIKE OLAKŠAVA BORAVAK U MARINAMA I NA BRODOVIMA

D-Marin lansira personaliziranu aplikaciju 'D-Marin - Premium marine' kojom na zadovoljstvo svojih korisnika objedinjuje sve digitalne inovacije te dodatno obogaćuje iskustvo svojih korisnika

 

Zagreb, 5. srpnja 2023.- Grupa D-Marin, mreža premium marina, dodatno unaprjeđuje i jača  svoju vodeću poziciju na Mediteranu te kreće s digitalnom inovacijom, točnije lansiranjem personalizirane aplikacije koja će biti implementirana u svim marinama, a kako bi dodatno obogatila iskustvo svojih korisnika.

Aplikacija "D-Marin - Premium marine" je umrežena platforma koja omogućuje korisnicima D-Marin marina pristup svim nužnim informacijama i uslugama. U D-Marinu vjeruju kako će ova aplikacija preoblikovati način na koji vlasnici 'komuniciraju' s marinama, nudeći im izravan kontakt s timovima u samim marinama. Aplikacija će im omogućiti da u pravom vremenu biraju, rezerviraju i obnove vezove u marini, obavljaju plaćanja, provode postupak prijave na daljinu, a što će u konačnici značajno smanjiti vrijeme koje je do sada bilo potrebno za sve ove aktivnosti uživo.

Lansirana kao dio inicijative 'Connected Marina' od strane grupe D-Marin, ova aplikacija sadrži sve najnovije i najbitnije informacije o najnovijim vijestima i događajima te posebne ponude na jednom mjestu te je kompatibilna sa svim mobilnim operativnim sustavima.

"Lansiranjem ove aplikacije kombiniramo mnoge inovativne usluge sve s ciljem kako bismo našim korisnicima olakšali boravak u marinama ili brodovima. Time im ostavljamo više vremena koje mogu aktivno provoditi na moru i na svojim plovilima, ali i povećati sigurnost brodova. Aplikacija "D-Marin - Premium marine" će podići iskustvo i doživljaj plovidbe što je dio našeg obećanja kroz pružanje najboljeg korisničkog iskustva na nekim od najljepših lokacija", kazao je Matthias Gehring, glavni digitalni direktor D-Marin-a.

Intuitivna aplikacija također korisnicima jamči potpunu kontrolu nad D-Marinovim rješenjem Smart Pedestal koje se uvodi u njegove marine tijekom 2023. godine. Korisnici više neće morati ulaziti u ured marine ili u red i čekati opskrbu energijom, umjesto toga, putem aplikacije moći će aktivirati pristup utičnicama struje ili priključcima vode u samim marinama te jednostavno rezervirati, pratiti i optimizirati potrošnju energije i vode.

Privatni godišnji korisnici vezova također uživaju maksimalnu sigurnost zahvaljujući aplikaciji "D-Marin - Premium marine" koja je povezana s autonomnim brodskim sigurnosnim senzorima tvrtke D-Marin, pružajući nadzor 24 sata dnevno te ažuriranje statusa plovila u stvarnom vremenu uključujući ispumpavanje vode, temperaturu, stanje baterije i lokaciju.

Aplikacija je namijenjena godišnjim i privremenim korisnicima te se može preuzeti putem Apple App Storea i Google Play trgovine. Za više informacija posjetite: www.d-marin.com

O D-Marin mreži:

D-Marin - mreža premium marina - osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja s 20 marina u 7 zemalja - Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Španjolskoj i Italiji, s gotovo 10.000 vezova i suhih dokova koji mogu primiti više od 2.000 plovila. D-Marin je posvećen pružanju vrhunskih iskustava plovidbe svojim klijentima kroz isporuku jedinstvenog standarda kvalitete i najviše razine usluge privatnim korisnicima i poslovnim partnerima.

Izvor: Iva T., 404agency