• hr
  • en
  • de
  • it

Dan Uskršnje regate na Zagrebačkom sajmu nautike

XX. po redu Uskršnja regata održava se od 17.- 19. ožujka 2016. u Hvaru u organizaciji PBZ Leasing-a i Jedriličarskog kluba «ANA» iz Bakra. Za sudjelovanje na XX. Uskršnjoj regati mogu se prijaviti sve jedrilice, koje će biti podijeljene u četiri skupine. U prve dvije skupine jedrit će se po ORC premjeravanju, a ostale skupine su Openaši. Za sve natjecatelje organizatori su osigurali takmičenje bez startnine i besplatan privez jedrilica u gradskoj luci. Očekuje se da će već tradicionalno na Uskršnjoj regati, medijski i takmičarski najjačoj višednevnoj međunarodnoj regati koja se održava u Hrvatskoj, sudjelovati ponajbolja domaća i inozemna jedriličarska imena.
Prezentacija regate održat će se danas u petak, 19. veljače 2016. godine s početkom u 12:00 sati, na Zagrebačkom Velesajmu, 25. međunarodni sajam nautike paviljon 10a, štand br. 23, PBZ Leasing d.o.o.

Ako želite aktivno sudjelovati na regati, Macrocruise je pripremio progonu ponudu brodova koju možete vidjeti na sljedećem linku http://www.adriaticsailor.com/charter_uskrsnja_regata_1719_03_hvar/sailing_croatia/10672/HR