• hr
  • en
  • de
  • it

Biograd Boat Show 15.0; 24. - 27.10.2013

14 godina neprekidnog rasta rezultiralo je najvećom izložbom plovila u Hrvatskoj. Ovogodišnji sajam obilježit će 15-u godišnjicu, a bit će prvi održan u Europskoj uniji. Ove godine očekuje vas više izlagača, plovila i premijera nego ikad prije. Sajam 2012 je imao rekordnih 240 izlagača i 276 plovila.

Novosti s BBS 2013
Izložbene hale B i C su dodatno proširene.
Bilježimo veliki porast izloženih motornih plovila veličine preko 50 stopa.
Biti će izloženo više od 100 polovnih plovila.
Charter tvrtke na sajmu predstavljati će više od 500 plovila.
Premijerno će biti predstavljena i nova 36 metarska jahta Nada koja će se na sajmu upotrebaljavati za sastanke i prezentacije.
Naš legendarni zabavni program će opet nuditi mnoštvo dobre zabave, žive glazbe, dobre hrane i afterpartya.
Više regata će se odvijati kroz vrijeme sajma; Austrijsko offshore prvenstvo, Pitter End of seasion cup i BBS regata.

Boat Show doživljaj
Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada sa šarmom, prihvatljivim cijenama i kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.
Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Mi to nazivamo „Boat Show doživljaj", a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor.

BBS 15.0
Ovogodišni sajam je nazvan 15.0 kao priznanje inovativnom pristupu koji svake godine donosi novosti tako da svaki sajam postaje jedinstveni doživljaj. Dio inovacija možete pregledati na 360° VIRTUAL TOUR-u sa preko 70 točaka, interaktivnom mapom i mogućnošću slanja vlastite razglednice sa sajma. Cijena ulaznice iznosi 35,00 kn.

BBS 2012 u brojkama: 240 izlagača, 276 plovila , 41 službeno događanje

Izvor: www.bbs.com.hr