• hr
  • en
  • de
  • it

AdriaticSailor na Internautici u Portorožu

AdriaticSailor će imati štand na sajmu nautike u Portorožu - Internautika 2015. Sajam traje od 06-10/05, a tko želi doći do ulaznice mora se prijaviti preko modula za nagradnu igru koji se nalazi na naslovnici AdriaticSailora.

Internautica slavi 20. godišnjicu u turbulentnom razdoblju nautičke industrije. U posljednjih nekoliko godina, svjedoci smo mnogih promjena, nekih neočekivanih uspona, ali i propasti mnogih nautičkih robnih marki. Ipak, s ponosom možemo reći da je Internautica uspjela slijediti osnovnu namjeru ove manifeastacije i unatoč teškim trenucima kontinuirano pruža svojim partnerima i svim zainteresiranim izlagačima najbolje moguće uvjete za izlaganje.Raznolikost programa će uključivati prezentacije atraktivnih motornih brodova i jedrilica, energetski učinkovito dizajniranih i projektiranih jahti, eko-prijateljskih, održivih i učinkovitih tehnologija brodogradnje, inovativnih pogonskih sustava te hibridnih sustava sa smanjenom potrošnjom goriva i emisije štetnih plinova.
Uz mnoštvo zabavnih sadržaja i tradicionalnu Večer izlagača, međunarodni sajam nautike imat će bogat program društvenih događanja, koja će ponuditi priliku za povezivanje izlagača, kao i posjetitelja, dokazujući da je ovamanifestacija idealna prilika za sklapanje novih poslovnih veza i prijateljstava.

U 2015. organizatori nastavljaju s projektom podjele nagrada za "Jadransko plovilo godine". Nagrade će podjeliti žiri hrvatskih i slovenskih nautičkih stručnjaka. U konkurenciju ulaze primarno plovila sa naglašenom "jadranskom notom", što znači da su njihove značajke prilagođene uvjetima i zahtjevima na našem moru.
20. međunarodni sajam nautike, Internautica 2015, trajat će od 6. do 10. svibnja u prikladnom izložbenom ambijentu Marine Portorož, na slovenskoj obali.
Više informacija i novosti na www.internautica.net