• hr
  • en
  • de
  • it

Zrće zvijezda magazina aviokompanije Ryanair

U novom magazinu aviokompanije Ryanair jedna od najjačih tema, najavljena i na naslovnici, priča je o plaži Zrće.

Na sedam stranica magazina, Pag se naziva »novom Ibizom«, otokom za partije, gdje zabava nikad ne staje. Autorica teksta, titulirana kao princeza partija, Zoe Griffin piše o otoku kojim teče glazba, o klubovima koji su »cool« jer pojam kraja radnog vremena ne postoji.

- Četiri je sata ujutro. U većini klubova u Europi gase se svjetla i požuruju vas da popijete zadnje piće. No, na Zrću zabava tek počinje, piše princeza partija hvaleći poznate klubove Papayu, Kalypso i Aquarius.

Hrvatski zakoni koji ne propisuju zatvaranje klubova u neko doba omogućuju »istinsko hedonističko iskustvo«. Zrće je raj za partije, ali i za muške posjetitelje.
- Dvije seksi djevojke povijaju svoja tijela skrivena bijelim bikinijem u ludom ritmu, no nitko im ne poklanja naročitu pažnju jer se iza njih otkriva more preplanulih djevojaka željnih zabave, navodi se u tekstu.

Zrće je postalo party centar, ne samo za mlade Hrvate, već i za tisuće mladih iz čitavog svijeta koji traže sunce i vrhunske DJ zvijezde. Autorica teksta oduševljena je pristupačnim cijenama te navodi da trodnevni ulaz u Papayu stoji 258 kuna, stol u VIP loži 750 kuna te da hladno pivo ne stoji više od 15 kuna.

Ipak, zabava nije sve na Pagu. U tekstu se podsjeća na burnu hrvatsku prošlost i brojne osvajače, hvali sjajne plaže, paški sir, spominje paški karneval i originalnu narodnu nošnju.

Izvor: www.novilist.hr