• hr
  • en
  • de
  • it

Završavaju se pripreme za nautičku sezonu

Djelatnici u charter bazama upravo završavaju pripreme brodova za nadolazeću charter sezonu. Pokušavaju do kraja veljače završiti radove na podvodnom dijelu trupa brodova. Radovi uključuju čišćenje trupa od algi, nanošenje dva sloja antivegetativnog premaza, zamjena cinka na kobilici, servis propele, semeringa, ulja u "getribi", popravak eventualnih oštećenja na trupu...
Naime, u većini marina vrijede popusti na dizanje i spuštanje broda, čišćenje trupa i suhi vez do kraja veljače. Pa tako i ova lijepa Bavraria 37 Cruiser iz Punta na otoku Krku se vvraća u more nakon dva dana servisa. Vlasnik broda je sretan jer je uštedio 50% troškova koje inače naplaćuju marine za te usluge. Prošle godine gosti su je pazili i mazili tako da nije bilo oštećenja na trupu a od sada ima i novu trokraku propelu. 
Sudeći po vremenskim uvjetima charter sezona će krenuti nešto ranije od Uskrsa.
Pa ipak za sada nudimo Uskrs,

Cijene u ponudi su izražene u eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate. Transit log i završno čišćenje se u većini slučaja plaća prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu 7 kuna/po danu/po osobi. Sigurnosni depozit se može se položiti u slipovima kreditnih kartica ili u gotovini.

Informacije i rezervacije
tel/fax: 00 385 1 3366417
mob: 00 385 91 560 3433
e-mail: info@macrocruise.com