• hr
  • en
  • de
  • it

Zadar ispratio 6. Millenium Jump!

Manifestacija je započela u 14 sati i 30 minuta, odrađena su četiri skoka, s velikim finalom i najnovijim skokom - „Domino na glavu".

S posljednjim je zrakama sunca Zadar ispratio već šesti po redu Millenium Jump, tradicionalnu cjelodnevnu zabavnu manifestaciju i jednu od njegovih najprepoznatljivijih razglednica. Cijeli projekt je održan pod pokroviteljstvom tvrtke dm koja već godinama prati i podržava ovu manifestaciju.
Zdravstveni, turistički, humanitarni i ekološki spektakl ponovno je okupio maksimalan broj od 1500 domaćih i stranih sudionika te na stotine gledatelja koji su zajedničkim snagama Hrvatskoj i svijetu odaslali najljepšu poruku i sliku o gradu u kojem žive ili borave.
Uz obilje dobre glazbe, atraktivnih skokova, zabavnog programa i ekološke akcije čišćenja podmorja, bio je organiziran i besplatni dermatološki pregled i za sudionike i za posjetitelje.

Manifestaciji se pridružila i poznata, mlada zadarska glumica, Doris Pinčić
"Imali smo jako puno domaćih i neočekivano puno stranih turista. Mislim da je današnji milenijski skok kulminacija svih ovih dosadašnjih šest godina i po interesu, i po zalaganju, ali i po reakciji prijatelja i partnera", izjavio je za Novi radio organizator Nenad Stojaković.

Manifestacija je započela u 14 sati i 30 minuta, odrađena su četiri skoka, s velikim finalom i najnovijim skokom unutar Millenium Jump-a - posljednjim skokom „Domino na glavu". Krenulo se s obje strane Rive: jedna je započela kod fakulteta, a druga kod Morskih orgulja. „Sretan dvojac" koji se našao točno u sredini Domino skoka osvojio je nagradu!
Jedna od najatraktivnijih točaka programa ovogodišnjeg Millenium Jumpa zasigurno je bio trenutak kada je 1500 posjetitelja svojim tijelima „ispisalo" - Zadar - simply the best! Slika koju su sudionici kreirali svojim tijelima bila je prekrasna.
Millenium Jump svake godine dobiva sve veću ulogu u promociji i tradiciji grada Zadra i njegovih posebnosti u svijetu. Evo što o tome misli sam organizator i kako je zadovoljan s ovogodišnjim „skokom".
„Uz jako mali trošak izvedena je jako velika promocija i Zadra i turizma i čistog mora prepoznatljivosti grada kao što su Morske orgulje, Pozdrav Suncu, Sv. Donat i Noć Punog Miseca - promocija je to našeg grada koji je jedinstven, autohton i koji nudi nešto što nigdje u svijetu ne postoji!", rekao je Stojaković.

Izvor: www.ezadar.hr