• hr
  • en
  • de
  • it

Zadar domaćin Dana hrvatskog turizma

Dani hrvatskog turizma, najveće tradicionalno okupljanje svih turističkih djelatnika, Vlade, gostiju iz inozemstva i stručnjaka, održat će se u Zadru 24. i 25. listopada 2013. Ministarstvo turizma imenovalo je Organizacijski odbor još 22. veljače. Uslijedilo je slanje Javnog poziva za podnošenje prijave za izbor domaćina manifestacije - Narodne novine (NN 22/13) i na internetskim stranicama Ministarstva turizma.

Organizacijski odbor je, nakon uvida u pristiglu dokumentaciju te usporedbe pristiglih ponuda, donio odluku da će se Dani hrvatskog turizma 2013. godine održati 24. i 25. listopada 2013. godine, u Zadru, u Falkensteiner Hotels&Residens.

Tradicionalni godišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, koji redovito okuplja više od dvije tisuće sudionika, održava se u zajedničkoj organizaciji Ministarstva turizma (MINT), Hrvatske turističke zajednice (HTZ), Hrvatske gospodarske komore (HGK) i Hrvatske radiotelevizije (HRT).

Na najvećem skupu hrvatskoga turističkog sektora i ove će godine biti analizirani učinci turističke 2013. godine te najavljene aktivnosti za sljedeću turističku godinu.

Izvor: www.zadarskilist.hr