• hr
  • en
  • de
  • it

Više od 20.000 posjetitelja na BBS-u

Ovogodišnji sajam je po broju izlagača i posjetitelja bio najveći do sada!

Najveći hrvatski sajam plovila, sedamnaesti po redu Biograd Boat Show jučer je uspješno okončao sva događanja.

Oko dvadeset tisuća posjetitelja u 4 dana je u Marini „Kornati" hotelskog poduzeća Ilirija d.d. napravilo pravi sajamski šušur koji se prenio i na ulice Biograda.
Na sajmu su premijerno predstavljena nova plovila, tehnologije, održavane su radionice vezane za sigurnost na moru. Sajam je bio mjesto za susret svih onih čija je djelatnost vezana za more, plovila i turizam, s naglaskom na čarter turizam. Naravno nije nedostajalo i popratnih društvenih zbivanja, koncerata, vatrometa, regate jedriličara, razna gastronomska zbivanja, domaći OPG-ovi su predstavili svoje proizvode.

Za najmlađe je organizirana besplatna vožnja minipodmornicom. Biograd Boat Show TV i Radio BnM su cjelodnevnim programom medijski ispratili sva zbivanja za vrijeme sajma.

I ove je godine posebna atrakcija bila besplatna ogledna vožnja brodom „Nada", koji je predstavljen kao Event Ship Nada, i predstavlja novi oblik turističke ponude u Hrvatskoj. Ovogodišnji sajam je po broju izlagača i posjetitelja bio najveći do sada, organizatori su obećali da i idući Biograd Boat Show 18.0 neće biti manji.

Izvor: www.ezadar.hr