• hr
  • en
  • de
  • it

Uspešna sezona za Katarina line

Svečanom večerom u Grand hotelu Četiri opatijska cvijeta obilježena je još jedna uspješna godina opatijske agencije Katarina Line u kojoj je nanovno probijen lanjski rekord broja gostiju na jedrenjacima.
Lanjski rekord agencije (18.500 gostiju) premašen je za četiri tisuće te je dosegnuta brojka od 22.500 gostiju koje je agencija ugostila na brodovima i jedrenjacima.

- Nisam ni sanjala da možemo napraviti ovakav rezultat, posebice iz razloga što je već lanjska godina bila rekordna. Za nas je to veliki iskorak naprijed, a značajan promet zabilježili smo u predsezoni i posezoni zahvaljujući biciklističkim turama i šetačima - razjasnila je Katica Hauptfeld, vlasnica agencije koja je već lani nagrađena od strane Hrvatske turističke zajednice nagradom "Antun Štifanić".
Uz okupljanje brodara i djelatnika agencije Katarina Line, održana je i prezentacija nove brošure agencije za iduću sezonu »Cruises 2012«. Nova brošura za sezonu 2012. donosi puno novosti, ideja i novih ruta koje su ujedno i prezentirane na sastanku te se dogovorila i nova standardizacija hrane i usluge na sveukupno četiri kategorije brodova u floti Katarina line.

- Nova brošura nije samo veća po broju stranica. Ona nudi i duplo više brodova, ruta i noviteta. Nagrađeni smo i od strane ministarstva zbog novih ideja i programa, a u sklopu projekta »Upoznaj Hrvatsku« dobili smo i njihovu potporu - zaključila je Katica Hauptfeld.

Izvor: www.novilist.hr