• hr
  • en
  • de
  • it

Ultra Europe spreman za rušenje rekorda

Ultra Europe ponovno ruši rekorde i potvrđuje status dosad najvećeg međunarodnog glazbenog događanja u Hrvatskoj, piše t-portal javljajući da su se na podužu listu izvođača upisali i australski electro house duo Knife Party i nizozemski DJ Chuckie.
U Split i Hvar, gdje će se od 12. do 14. srpnja održati Ultra Europe očekuje se dolazak čak 35 tisuća stranih gostiju željnih zabave i plesa. Ponajviše ih stiže iz Velike Britanije, Španjolske, Njemačke i Austrije, ali i iz prekooceanskih država poznatih po jakoj elektronskoj sceni, poput SAD-a, Kanade i Australije.
- Doslovno nas obasipaju riječima hvale i potpore sa svih strana svijeta, što nam je dalo dodatni poticaj da napravimo uistinu najbolji mogući provod i prikažemo Split i Hvar, ali i Hrvatsku kao odredište koje nudi više od mora i sunca. Vjerujemo da će posjetitelji biti zadivljeni neviđenom razinom produkcije, a Split i Hvar će ih kao i ostale turiste oduševiti svojom prirodom i poviješću. Raduje nas i činjenica o gotovo rasprodanim i popunjenim smještajnim kapacitetima na obje festivalske lokacije - komentirao je Joe Bašić, direktor tvrtke Adria MM Produkcija.
Ulaznica za festival još ima, mogu se kupiti preko sustava Eventim te po posebnoj cijeni u Vip centrima i poslovnicama Tiska. Kako je objavljeno na službenoj stranici Ultra Europea, po uzoru na američku inačicu ovog festivala, uvest će se prijenos uživo preko YouTube UMF TV kanala, u trajanju od preko 20 sati, a očekuje se i ponovno obaranje rekorda najgledanijeg glazbenog prijenosa na internetu. Oni koji nisu u mogućnosti pratiti YouTube kanal, prijenos će moći gledati uživo na programu RTL 2 u petak i subotu od 23.20 sati do 5.00 sati.

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr