• hr
  • en
  • de
  • it

U Berlin uz Adriatic Boat Show

Adriatic Boat Show i partneri predstavit će se u Njemačkoj na sajmu Boat&Fun Berlin 23.-28.11.2012.

Sudionicima Adriatic Boat Show - i onima koji će to tek postati - nude se besplatno brojne promotivne mogućnosti u Berlinu:
- Izlaganje promomaterijala izlagača na štandu Adriatic Boat Show na frekventnoj poziciji u blizini glavne pozornice,
- Informacije o tvrki u sklopu prezentacije Hrvatskog turizma i svih uključenih subjekata za predstavnike medija iz Njemačke i uzvanike, 26.11. u 12h,
- prostoriju za sastanke i B2B radionicu: susret registriranih hrvatskih firmi s najavljenim njemačkim agentima, distributerima i zastupnicima - sve dane sajma.

Promocija Hrvatske i srednje Dalmacije u sklopu ovogodišnjeg Berlinskog sajma posebno je najavljena u dobrodošlici kataloga sajma Boat&Fun Berlin i pozivnici gala večeri sajma 23.11.2012. u 18h za koju se priprema degustacija dalmatinskih proizvoda, te izlaganje nošnji srednjovjekovnog Šibenika. U organizaciji sudjeluje Veleposlanstvo RH u Njemačkoj i TZ Šibenika, te se očekuje velik broj visokopozicioniranih uzvanika i predstavnika medija.

Uključivanjem većeg broja sudionika i zajedničkim nastupom Adriatic Boat Show nastoji privući još više pozornosti posjetitelja i doprinijeti što većem dolasku turista i poslovnih prilika u Hrvatsku.

U sklopu sljedećeg Adriatic Boat Show u Šibeniku 09-12. svibnja 2013. održati će se službeni Boat&Fun Berlin Outdoor Event s brojnim izlagačima i posjetiteljima iz Njemačke
Manifestaciju Boat&Fun Berlin organizira sajamska kuća Messe Berlin koja ove godine obilježava 110. godina održavanja sajmova brodova.

Dodatne informacije:
Jana Gaćina, direktorica sajma Adriatic Boat Show, abs.sibenik@ncp.hr , 091/3120-152.