• hr
  • en
  • de
  • it

Šibenska marina nagrađena

ŠIBENSKA MANDALINA MARINA NAGRAĐENA ZA IZNIMNE REZULTATE U PODRUČJU LOJALNOSTI I ZADOVOLJSTVA KORISNIKA

 

Četiri marine iz D-Marin grupe, među kojima je i ona šibenska, interno su nagrađene za iznimne Net Promotor Score rezultate

 

Zagreb, 29. lipnja 2023.- Grupa D-Marin, mreža premium marina na Mediteranu, interno je nagradila svoje četiri marine u Grčkoj, Turskoj i Hrvatskoj za ostvarene Net Promoter Scores (NPS) rezultate koji služe kao mjerilo za određivanje lojalnosti i zadovoljstva kupaca.  Priznanja su dodijeljena na regionalnoj godišnjoj dodjeli internih NPS nagrada.

Net Promoter Score smatraju se „zlatnim standardom" korisničkog iskustva i njime se interno koriste milijuni tvrtki širom svijeta za praćenje korisničkog iskustva i doživljaja. Rezultati se izračunavaju prema tome kolika je vjerojatnost da će korisnik preporučiti uslugu prijatelju ili kolegi. Grupa D-Marin svaki tjedan prati svoje rezultate pri čemu svi zaposlenici imaju pravo na povlastice slijedom uspješnih ostvarenja..

Kao vodeći primjeri pružanja vrhunskih usluga diljem D-Marin grupe uz grčke Lefkas  i Zea Marinu te Turgutreis Marinu u blizini turskog Bodruma našla se i šibenska Mandalina Marina. Mandalina Marina ocijenjena je kao najbolja marina u Hrvatskoj te joj je pripala i nagrada najbolje tranzitne marine čime joj je dano priznanje za usluge kratkoročnih boravaka korisnika. Ove četiri marine izabrane su najboljima između 20 marina iz sedam zemalja.

Grupa D-Marin uložila je do sada 10 milijuna eura u digitalne projekte i inovacije kako bi stvorila jedinstveno korisničko iskustvo u svim svojim marinama s  ciljem stvaranja nezaboravnog  nautičkog iskustva za svoju klijentelu. Podsjetimo, D-Marin je nedavno nagrađen priznanjem međunarodnog natjecanja "IF Design" za projekt korisničkog iskustva u svojim marinama na Mediteranu.   

„Zadovoljstvo korisnika srž je svega što radimo u D-Marin grupi - odgovornost svih zaposlenika je da osiguramo bogato i kvalitetno nautičko iskustvo. Uvijek težimo zadovoljstvu kupaca te putem Net Promoter Score sustava pomno pratimo kako naše marine kontinuirano unaprjeđuju ovaj segment poslovanja. Oduševljen sam entuzijazmom koji pokazuje naš tim i njihovom ustrajnom težnjom ka izvrsnoj korisničkoj usluzi." - izjavio je Dean Smith, glavni komercijalni direktor.

Dodatne informacije potražite na stranici: www.d-marin.com

 

Više o grupi D-Marin

 

D-Marin - mreža premium marina - osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja sa 20 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Španjolskoj i Italiji, s gotovo 10.000 vezova i suhih dokova koji mogu primiti više od 2.000 plovila. D-Marin je posvećen pružanju vrhunskih iskustava plovidbe svojim klijentima kroz isporuku jedinstvenog standarda kvalitete i najviše razine usluge privatnim korisnicima i poslovnim partnerima.

Kontakt:
404.agency za D-Marin grupu
Iva Turalija
ivaturalija@404.agency
+385 0 99 496 3548

 

Izvor: Iva T., 404.agency