• hr
  • en
  • de
  • it

Share Croatia novi projekt HTZa

Hrvatska turistička zajednica u sklopu promotivne kampanje 'Visit Croatia. Share Croatia.' , koja je u tijeku, pokreće i zasebnu web stranicu www.ShareCroatia.hr koja će u stvarnom vremenu prenositi foto i video trenutke turista u Hrvatskoj. Kampanja se temelji na ideji dijeljenja iskustava koja su turisti doživjeli na svojim putovanjima po Hrvatskoj. Novost je upravo u konceptu prema kojem su u ulozi glumaca, režisera, modela i prezentera Hrvatske stvarni ljudi koji su posjetili Hrvatsku i svoja iskustva žele podijeliti s čitavim svijetom.
Istraživanja su pokazala kako se korisnici paralelno služe različitim platformama te je, osim pretrage i usporedbe ponuda, online vrlo bitan izvor inspiracije za odabir mjesta putovanja te su ujedno naglasila i rastuću važnost uloge video materijala. Stoga je, kako bi se maksimalno iskoristio potencijal društvenih mreža, kreirana web stranica www.ShareCroatia.hr  koja će u stvarnom vremenu prikupljati i prenositi fotografije i video materijale koje turisti objavljuju uz oznaku #lovecroatia i #sharecroatia.
U pitanju je kampanja koja omogućava svakom posjetitelju da pokaže cijelome svijetu ono što ga je oduševilo u i o Hrvatskoj, a prikupljeni sadržaj, osim što služi kao relevantna preporuka budućim posjetiteljima, moći će se iskoristiti i na ostalim online platformama.

Izvor: www.htz.hr