• hr
  • en
  • de
  • it

S kruzera pala u ocean!

Sarah Kirby (31) po lošem će pamtiti svoj odmor sa zaručnikom na kruzeru na Karibima. Sarah je popila nekoliko pića previše kad se u jednom trenutku nagnula na balkonu, poskliznula i pala sa sedmog kata u ocean, piše news.com.au.
"Čisti horor. Sjećam se da sam se nagnula preko balkona da bih vidjela brod sa strane i u idućem trenutku sam bila u vodi. Molila sam Boga da ne umrem", prisjeća se Sarah.
Prilikom pada s 30 metara visine udarila je u čamac za spašavanje, a sve je snimila i nadzorna kamera. Sarah je podnijela i tužbu protiv kompanije Carnival Cruises jer, kako tvrdi, posada je nije htjela spasiti sve dok nisu pretražili cijeli brod. To je prema njezinim riječima trajalo punih sat i pol bez obzira na to što su svjedoci rekli da su vidjeli ženu kako pada u more.
U tužbi stoji da je žena pala u more bez prsluka za spašavanje te da je nakon nekoliko minuta kruzer ubrzao i ostavio je usred oceana.
Sarah je zatim počela plivati sve dok se nije u potpunosti iscrpila. Čak je 16 sati čekala da joj pruže liječničku pomoć. Njene ozljede uključivale su nekoliko slomljenih kostiju, srčanu aritmiju, hipotermiju, natučena pluća i krvne ugruške u očima, rukama i nogama. Zbog toga je u bolnici provela tri tjedna.

Izvor: www.index.hr