• hr
  • en
  • de
  • it

Rijeka Nautic Show

Od petka 25. 9. 2015. do nedjelje 27. 9. 2015. održava se treći Rijeka Nautic Show koji predstavlja nastavak duge tradicije nautičkih sajamskih aktivnosti u Rijeci. Sajam je prošle godine dobio vrijednog partnera i glavnog sponzora - tvrtku ACI d.d., najveći sustav marina na Mediteranu koji uspješno posluje na nautičkom tržištu već više od trideset godina. Osim što financijski podupre organizaciju sajma, svojim iskustvom u organizaciji velikih nautičkih događanja i brojnim kontaktima, važan je organizacijski partner i promotor sajma.
Nakon prošlogodišnjeg atraktivnog pratećeg programa, ni ova godina neće zaostajati kvalitetom sajma i pratećih sadržaja za izlagače i posjetitelje. Pored premijera plovila Calafatus 650 i Leidi 660, svoj novi izgled predstavit će i Nerezine 630, dok će Kvarnerplastika osim plovila, predstaviti i betonske pontone kao novi proizvod u njihovoj djelatnosti. U najavi je kvalitetna i raznovrsna ponuda ostalih plovila i opreme kao i brojna zanimljiva predavanja, izložbe, zatim Wake Bord za one željne adrenalina, gusarski brod koji će posebno razveseliti najmlađe, podmornice, jedrilice, a neće nedostajati ni glazbeni kao ni gastronomski sadržaji.
3. Rijeka Nautic Show održat će se na prostoru Gata Karoline Riječke i dijela Rive boduli u samom središtu grada od 25. do 27. rujna 2015. Da Rijeka Nautic Show ima razloga za optimizam, dokazuju odlični prodajni rezultati kao i zadovoljni izlagači i posjetitelji koji u sve većem broju posjećuju sajam.
Grad Rijeka kao glavni pokrovitelj ove manifestacije uz supokrovitelje Lučku upravu Rijeka, Luku Rijeka, Primorsko - goransku županiju, Hrvatsku gospodarska komoru - Županijsku komoru Rijeka i Turističku zajednicu Grada Rijeke pružit će i ove godine podršku ovom projektu, jer je bitan čimbenik razvoja nautičkog turizma i proizvodnje, kao i promocije riječke luke, njezinih mogućnosti i prednosti. Važnost održavanja nautičkog sajma u Rijeci prepoznali su brojni sponzori i mediji pa će 3. Rijeka Nautic Show pored ACI-a, dobiti podršku Jadrolinije, Croatia osiguranja, Zagrebačke banke, Forum ugostiteljstva, Botela Marina, tvrtke Ino-aArh i auto kuće AC Dujmović, kao i medijskih kuća Novi list, Edit, Kanal Ri i Radio Rijeka.
Svi oni koji odluče provesti zadnji rujanski vikend uz more na Rijeka Nautic Show-u, zasigurno neće pogriješiti!

Izvor: http://rijeka-nautic.com/