• hr
  • en
  • de
  • it

Redizajn za Jeanneau 53 i Jeanneau 57

Svjetliji, luksuzniji, komforniji

Malim, ekskluzivnim programom komfornih i vlasničkih cruisera, brodogradilište u Les Herbiersu na francuskoj zapadnoj obali nastoji se ciljano razgraničiti od linije Sun Odyssey, prešavši u klasu luksuznijih jahti.
Oba modela, Jenneau 57 i Jeanneau 53, kupcu nude još opsežniju i ekskluzivniju osnovnu opremu te mnogo fleksibilnosti za ostvarivanje individualnih želja. Francuzi su u velikoj mjeri osvježili interijer obaju jahti. Pritom je naglasak bio na više dnevnog svjetla, ugodnijoj noćnoj rasvjeti, kvalitetnijim materijalima presvlaka i obloga namještaja uz širu ponudu vrsta drveta, boja i kvalitete.
Osim toga, Jeanneau se potrudio i oko detalja. U oba je broda redizajnirana središnja sjedeća garnitura u salonu, a stol se može električno spuštati i podizati u razne položaje, ovisno o namjeni. Usto, tu su i brojne novosti u korist ljepšeg vizualnog dojma, veće udobnosti i povećane sigurnosti. Novi izgled svojih premium jahti Jeanneau će predstaviti na sajmu boot u Düsseldorfu (19. do 27. siječnja 2013.). Cijena modela Jeanneau 57 jest 535.380 eura, dok za Jeanneau 53 treba izdvojiti 341.410 eura.

Charter tvrtke u Hrvatskoj su prepoznale mogućnosti ova dva modela i već ih nude od 2010 gostima koji su željni luksuza.
Ukupno 23 modela (J53 18 komada i J57 5 komada) te luksuzne Jeanneau-ove linije plovi jadranom. Od tih 23 komada, 5 ih je novih redizajniranih modela. Jeanneau 57 se u većini slučajeva nudi sa skiperom što je i uključeno u cijenu.
Polazne luke su Šibenik, Trogir, Split i Dubrovnik.
Tjedne cijene najma naravno određuju i ciljnu grupu klijenata kojoj se charteri obraćaju. U tablici se nalaze primjeri kalkulacije za neke tjedne najmove u 2013.


Cijene u tablici su izražene u Eurima i ne uključuju transit log, završno čišćenje, troškove boravišne pristojbe i vanbrodskog motora.

Video: Pristajanje, upravljanje i jedrenje s Jeanneau 57

 

Informacije i rezervacije
Macrocruise charter, info@macrocruise.com  , tel.013366417