• hr
  • en
  • de
  • it

Promidžba hrvatskog turizma u siječnju 2012.

Nakon uspješne prezentacije hrvatskog turizma na sajmu WTM u Londonu gdje je predstavljen novi izgled štanda te uniforme informatora, Hrvatska turistička zajednica sukladno svojim promidžbenim aktivnostima početkom siječnja započinje nastupe na sajmovima, prezentacije na Hrvatskim turističkim danima te poslovnim radionicama inozemnih i domaćih turističkih agenata i hotelijera.
Hrvatska je zemlja partner na sajmovima u Utrechtu i Stuttgartu, a Hrvatski turistički dani organizirat će se u Moskvi i Bruxelles-u.
Poslovne radionice inozemnih i hrvatskih turističkih subjekata organizirat će se u Utrechtu, Bratislavi, Moskvi i Kijevu. Radionica u Utrechtu je specijalizirana za segment kampinga. Pored navedenih aktivnosti hrvatska turistička ponuda bit će tijekom siječnja predstavljena i na sajmovima London Boat Show od 6. do 15. siječnja, Beč Ferienmesse od 12. do 15. siječnja, Madrid FITUR od 18. do 22. siječnja, Bratislava Slovakiatour od 19. do 22. siječnja, Leeuwarden Caravana od 19. do 24. siječnja, Helsinki MATKA 19. do 22. siječnja, Düsseldorf BOOT od 21. do 29. siječnja, Zürich FESPO od 26. do 29. siječnja, Ljubljana TIP od 26. do 29. siječnja, Antwerpen Vakantiesalon od 26. do 30. siječnja, te na Dublin Holiday World od 27. do 29. siječnja 2012. godine.

Izvor: www.mint.hr