• hr
  • en
  • de
  • it

Proljetne regate

Najpopularnije regate u proljeće su Karnevalska regata u Biogradu i Gladuša. Svaka regata ima "svoju priču" i sve više sudionika. Objavljujemo ponude charter brodova za obje regate.

Karnevalska regata

Ragata je zabavna, jedri se pod maskama a i popratni program je zanimljiv. Izdvajamo maškarana alka, maškarana povorka, maškarana zabava, jedri se u subotu i nedjelju po jedan plov.
Termin ovogodišnje karnevalske je od 01-02/03.
Ponuda uključuje dolazak i smještaj na brodove u petak 28/08 pa sve do nedjelje poslijepodne 02/03.

Gladuša

Dobra ekipa, energija i super provod. Gladuša postaje jedna od najpopularnijh proljetnih regata. Prošle godine 51 jedrilica na startu. Više informacija na linku http://www.jkguc.hr/.
Ponuda vrijedi za termin: dolazak na plovilo u srijedu navečer (09/04) noćenje na vezu, isplovljavanje u četvrtak ujutro (10/04), povratak u nedjelju poslijepodne 13.04. U ponudi su, prema zahtjevu klijenta, brodovi s 4 ili 5 kabina. Ponudu brodova s 2 ili 3 kabine šaljemo na upit 

Cijene u ponudi su izražene u eurima. Plaćanje u kunama obračunava se prema srednjem tečaju HNB-a na dan uplate. Transit log i završno čišćenje se u većini slučaja plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu 7 kuna/po danu/po osobi. Sigurnosni depozit može se položiti u slipovima kreditnih kartica ili u gotovini.

Informacije i rezervacije
tel/fax: 00 385 1 3366417
mob: 00 385 1 5603433
e-mail: info@macrocruise.com