• hr
  • en
  • de
  • it

Poslovna radionica u iNavisu

U četvrtak 15. studenog 2012. održat će se poslovna radionica na temu "Upravljanje projektima" u iNavis centru u Šibeniku s početkom u 09:00 sati.
Dijeli li zamisao od realizacije uvijek dug i neizvjestan put? Je li izvrsna poslovna ideja garancija uspjeha i poslovnih rezultata? Koliko vrijeme i mjesto uvjetuju naš uspjeh?
Prvi međunarodni maritimni centar u Hrvatskoj iNavis nudi ovog tjedna u Šibeniku znanja iz područja projektnog menadžmenta.
Što je projekt, kako definirati, započeti i planirati projekt unutar određenog budžeta i zadanog vremenskog okvira, te kako izvještavati napredovanje projekta po fazama neke su od tema radionice koju će 15.11. u iNavisu održati Magnus Stendal, konzultant iz norveške tvrtke Leiv Eiriksson Nyskaping.
Osim osnova o upravljanju projektima polaznike će se uputiti kako provoditi projekt po fazama sukladno projektnom planu, kako postići rezultate unutar zadanih financijskih i vremenskih okvira, te kako se nositi s odstupanjima.
Radionica će se bazirati na konkretnim primjerima projekta osnivanja ribogojilišta i primjeru marketinškog plasmana na tržište proizvoda iz sektora ribarstva.
Voditelj radionice Magnus Stendal predavač je s dugogodišnjim iskustvom rada u jednoj od najvećih norveških tvrtki za uzgoj, te prodaju ribe i opreme za uzgoj ribe u sektoru marketinga i upravljanju projektima.
U prvoj polovici prosinca iNavis najavljuje još 2 radionice na teme "Kako privući investitore - kako razmišlja investitor" koju će održati Jan Erik iz norveške tvrtke LEN, te „Gospodarsko upravljanje".
Radionice u organizaciji iNavis centra otvorenog su tipa i sudjelovanje je besplatno uz obveznu prethodnu najavu dolaska obzirom na ograničen broj sjedećih mjesta.

iNavis Center, Velimira Škorpika 6,
22000 Šibenik - CROATIA Tel: 022/ 340-480 Fax: 022/340-426 Mob: 091/124-0022
e-mail: info@cronomar.hr www.cronomar.hr