• hr
  • en
  • de
  • it

Ponuda jedrilica s dvije kabine u top terminu 2016

Brodovi s dvije kabine su većim dijelim namijenjeni obiteljskim plovidbama ili plovidbi manjih grupa nautičara najviše do 6 osoba.
Najtraženiji su u srpnju i kolovozu. Ako želite unajmiti plovilo u tom razdoblju, preporuča se rezervacija najkasnije do svibnja. Last minute aranžman je vrlo neizvjestan jer su plovila s dvije kabine najmanje zastupljena u našoj charter floti. Razlozi tome su sezonski karakter potražnje i visoka cijena godišnjeg veza u marinama - gledano po dužnim metrima u odnosu na prihode iz chartera.
Uglavnom, najčešći gosti na tim plovilima su jedna obitelj sa djecom ili parovi bez djece. U predsezoni i posezoni ih iznajmljuju i manje skupine nautičara.
U potpalublju imaju najčešće dvije kabine, jedan toalet, salon s manjom kuhinjom i blagovaonom te skiperskim stolom.

Danas objavljujemo pregled ponuda za termin 30/07-06/08:

Cijene u ponudi su izražene u Eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate.Transit log i završno čišćenje se plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze. Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu 7 kuna/po danu/po osobi, prijavu za regatu. Sigurnosni depozit se može se položiti u slipovima kreditnih kartica ili u gotovini.
Pri potvrdi bookinga potrebno je uplatiti 50% iznosa, ostatak 4 tjedna prije isplovljavanja.
Informacije i rezervacije:
Tel/faks: 00 385 1 3366417
Mob: 00 385 91 5603433
E-mail: info@macrocruise.com