• hr
  • en
  • de
  • it

Ponuda charter brodova za Karnevalsku regatu u Biogradu

Trinaestu godinu za redom Yacht club Biograd organizira međunarodnu sportsku manifestaciju pod nazivom "Karnevalska regata" koja se održava od 08. do 10. veljače 2013. godine u Biogradu na Moru.
Tradicionalna trinaesta maškarana regata postala je 'obavezna' i zasigurno će kao i svake godine okupiti veliki broj zaljubljenika u jedrenje, kako iz Hrvatske tako i van granica lijepe naše. Naša i vaša Karnevalska regata je jedinstveno jedriličarsko iskustvo koje spaja natjecateljski duh i tradiciju, a ove godine dobiva i novu, humanitarnu notu.
Svake godine na regati se okupi nekoliko stotina učesnika stoga je klub iz Biograda zajedno sa Zakladom odlučio učesnicima starijima od osamnaest i mlađima od četrdeset godina ponuditi mogućnost sudjelovanja u ovoj plemenitoj akciji za spas nečijeg života. Akcija će započeti 8. veljače 2013. godine s početkom u 16 sati u marini Kornati u Biogradu.
Zaklada Ana Rukavina i JK Biograd pozivaju sve jedriličare da im se pridruže u ovom humanitarno - zabavnom sportskom vikendu i sve građane grada Biograda na Moru i stanovnike Zadarske i Šibenske županije da se odazovu ovoj akciji.
Osim po dvodnevnom kvalitetnom jedrenju Karnevalska Regata je poznata i po izvrsnoj zabavi. Nakon prijava u petak okupljanje počinje dobrodošlicom u caffe baru „Škverić".
Subota počinje jedrenjem, a nakon jedrenja slijedi gala večera pod maskama u restoranu marine Kornati gdje će se dodijeliti prve nagrade i to one za najbolje maske. U nedjelju se jedrenje nastavlja i za kraj dodjela nagrada uz prigodan domjenak.

Ukupni pobjednik nakon dva dana jedrenja osvoja Tovara - 35 kg težak betonski odljev nama drage beštije...

Ponuda raspoloživih plovila za Karnevalsku regatu 2013

Cijene u ponudi su izražene u eurima. Za plaćanje u kunama se obračunava prema srednjem tečaju HNBa na dan uplate.
Transit log i završno čišćenje se plaćaju prilikom dolaska na plovilo osoblju charter baze i nisu uključeni u ponudu. Ti troškovi iznose od 80 do 150 eura po brodu.
Osim toga, potrebno je platiti boravišnu pristojbu 7 kuna/po danu/po osobi.
Sigurnosni depozit se može se položiti u slipovima kreditnih kartica ili u gotovini.

Informacije i rezervacije

tel/faks: 00 385 1 3366417
e-mail: info@macrocruise.com