• hr
  • en
  • de
  • it

Počela sezona turističkih sajmova

Ministar turizma Darko Lorencin te direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić ovog će tjedna sudjelovati na sajmu „CMT - The holiday exhibition" (17.-21. 1. 2015.) u Stuttgartu, gdje će se susresti s Kurtom Heinenom, potpredsjednikom ADAC-a zaduženim za turizam te mnogim drugim uglednicima koji će posjetiti sajam.

CMT u Stuttgartu najveći je javni sajam za turizam i odmor, a izlagači iz cijelog svijeta prezentirat će paket aranžmane, individualna putovanja, biciklizam, avanturistički odmor, pješačke staze, kruzinge, putovanja brodom, golf turizam, wellness turizam, aktivnosti na otvorenom i drugo. Zemlje partneri su Sejšeli, Rumunjska i hrvatska regija - Kvarner.

Ministar Lorencin će u nedjelju 18. siječnja 2015. posjetiti sajam BOOT u Dusseldorfu, jedan od najvećih svjetskih nautičkih sajmova s 1600 međunarodnih izlagača. Lorencin će se između ostalog susresti s dr. Steffenom Häbichem, voditeljem nautičkog sektora ADAC-a (Leiter Wassertouristik & Sportschifffahrt) te s direktorom BOOT sajma Götz-Ulf Jungmihelom i predsjednikom uprave Sajma Wernerom M. Dornscheidtom.

Izvor: www.mint.hr