• hr
  • en
  • de
  • it

Ploviti, otkrivati, živjeti…17. do 21. veljače 2016.

Tradicionalni Zagrebački nautički sajam održati će se od 17. do 21. veljače 2016.  u paviljonima  Zagrebačkog velesajma, a u svom 25. izdanju očekujemo svjetske proizvođače brodova, jahti, jedrilica, glisera, čamaca, skutera, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, obuće, odjeće, opreme i pribora za ronjenje, ribolov, jedrenje i ostale sportove na vodi.
Svoje usluge ponudit će hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta, te škole, agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.
Zagrebački sajam nautike nezaobilazno je mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja. Sajam prati slogan „Ploviti, otkrivati, živjeti“, a hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova.
Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.
Sajam nautike pratiti će i mnogobrojni stručni skupovi u organizaciji udruga malih brodograditelja, a biti će tu i bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće i još mnogo atraktivnih sadržaja zbog kojih se isplati biti na ovom sajmu.     

Ploviti … nepreglednim oceanskim prostranstvima i primorskim akvatorijima
Otkrivati … tajanstvene dubine i bogatstva podmorja
Živjeti … punim plućima, zdravo, aktivno, pozitivno

 

Više pratite na: http://www.zv.hr/default.aspx?id=660

Ili

 

https://www.facebook.com/zagrebackisajam.nautike?fref=ts