• hr
  • en
  • de
  • it

Ploviti, otkrivati, živjeti...

Tradicionalni zagrebački nautički sajam održat će se od 17. do 21. veljače u četiri puna paviljona Zagrebačkog velesajma

U svom jubilarnom 25. izdanju očekujemo svjetske proizvođače brodova, jahti, jedrilica, glisera, čamaca, skutera, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, obuće, odjeće, opreme i pribora za ronjenje, ribolov, jedrenje i ostale sportove na vodi.
Svoje usluge ponudit će hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta te škole, agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.

Zagrebački sajam nautike nezaobilazno je mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja. Malim hrvatskim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova.
Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu. Na Zagrebački velesajam stiže ono najbolje iz hrvatskih škverova i ove godine imperativ je izlagati na sajmu nautike.
Svi koji dolaze na sajam u želji da razgledaju ponudu malih domaćih brodogradilišta sigurno neće otići razočarani.

PROGRAM IZLAGANJA

plovila svih vrsta - jahte, gliseri, jedrilice, čamci
brodski i vanbrodski motori
jedra, jarboli i oprema za plovila
oprema za sportove na vodi
marine i oprema za marine
oprema za ronjenje, podvodni lov i ribolov
nautička odjeća i obuća
nautički turizam
čarter usluge, škole jedrenja i ronjenja


Sajam nautike pratit će i stručni skupovi u organizaciji udruga malih brodograditelja. Dašak tradicije zapuhnut će vas u tzv. toplom prolazu, u paviljonu 10a Zagrebačkog velesajma, u kojem će biti izložena dva tradicijska drvena hrvatska broda.
Želite li okusiti neke nove avanture? Roniti? Samo dođite, imamo zanimljivosti za vas. U paviljonu 10a bit će postavljen bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće, a priliku da se okušaju u ronjenju uz nadzor instruktora imat će i posjetitelji sajma. Nisu zakinuti ni ljubitelji surfanja i vodenih sportova jer 'njihov vodeni svijet' očekuje ih u paviljonu 9.

Osim velikog broja plovećih ljepotica, na Zagrebačkom sajmu nautike možete osvojiti i vrlo vrijedne nagrade. Ako vam se posreći, možda otplovite s glavnom nagradom! Gumeni čamac na napuhavanje YAM 310S i vanbrodski motor Yamaha F6CMHS čekaju da ih netko osvoji!
Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati, a cijena ulaznice iznosi 30 kuna. Stoga istim kursom i jednakom brzinom zaplovimo zajedno prema još jednom Zagrebačkom sajmu nautike na Zagrebačkom velesajmu.

Ploviti, otkrivati, živjeti i još kažemo - uživati, naš je moto sajma.

Iskreno, želimo to i vama!

U istom terminu održava se i HOTEL&GASTROTEH, 8. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija.

Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višoj razini poslovnosti, na zadovoljstvo svih sudionika s područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme, te pridonosi profiliranju ovog sajma kao središnjeg regionalnog poslovnog sajma za sektor HoReCa.

www.zv.hr