• hr
  • en
  • de
  • it

Pag i Zrće uz bok Ibizi i Mikonosu

Britanski tabloid News Of The World - čiji je zadnji broj izašao u nedjelju, a tiskan je u pet milijuna primjeraka - u posebnoj rubrici posvećenoj najboljim ljetnim
odredištima svrstao je novljansku plažu Zrće uz bok grčkom Mykonosu i španjolskoj Ibizi.

U spomenutom tekstu stoji kako je Pag balkanska verzija Hamptona kraj New Yorka - devet mjeseci "spava" zimskim snom, no kad se približi ljeto, to je mjesto za partyje koje ne smijete propustiti.
Zadnji primjerak News Of The Worlda tiskan je u 5 milijuna primjeraka, te je u ekspresnom roku rasprodan, a na dvije stranice ovog popularnog tabloida našlo se i Zrće uz bok Mykonosu i Ibizi.

- Posljednji broj za Britance ima sentimentalnu vrijednost pa će ga vjerojatno za svoju arhivu sačuvati više od 4 milijuna Britanaca, a samim time i članak, smatraju u klubu Papayja.
O fenomenu Zrća pisalo se i u magazinu aviokompanije Ryanair i to kao jedna od najjačih tema, najavljena i na naslovnici.
Na sedam stranica magazina, Pag se naziva"novom Ibizom", otokom za partije, gdje zabava nikad ne staje. Autorica teksta, titulirana kao princeza partija, Zoe Griffin pisala je o otoku kojim teče glazba te o klubovima koji su "cool" jer pojam kraja radnog vremena ne postoji.

Izvor: www.novilist.hr