• hr
  • en
  • de
  • it

Odustajem od 3. maja!

Končar je obznanio kako s njemačkim partnerom, a očito je riječ predstavnicima SIAG-a, istima s kojima je obilazio riječki i kraljevički škver, ulazi u off-shore program u kvarnerskom bazenu u sklopu kojeg, tvrdi, planira otvoriti 1.700 radnih mjesta
 Danko Končar je objavio kako njegova ponuda za "3. maj" više nije aktualna, ali da se nada ulasku u Brodotrogir i "Kraljevicu".
Gostujući u HTV-ovom Dnevniku Končar nije detaljizirao zašto odustaje od riječkog brodogradilišta, samo je napomenuo kako su se okolnosti promijenile i da to ne bi trebalo značiti stečaj za 3. maj jer za to, kazao je, nema zakonskih uvjeta o čemu su ga, dodao je, uvjeravali ljudi iz ovog brodogradilišta.
Končar je obznanio kako s njemačkim partnerom, a očito je riječ predstavnicima SIAG-a, istima s kojima je obilazio riječki i kraljevički škver, ulazi u off-shore program u kvarnerskom bazenu u sklopu kojeg, tvrdi, planira otvoriti 1.700 radnih mjesta.
Končar je naveo da se radi o lokalitetu u blizini Kraljevice pa bi se moglo zaključiti da je u pitanju bivši trećemajski pogon Peškera na otoku Krku, koji je sada u vlasništvu države.
Danko Končar još je jednom ponovio kako u svojim ponudama za kupnju škverova nije mijenjao "nijednu točku, nijedan zarez".
Sada je na potezu Vlada koja bi, valjda. trebala biti ta koja će prva reći tisućama škverana kakva je njihova sudbina.

Izvor: www.novilist.hr