• hr
  • en
  • de
  • it

Odlične najave atraktivnog 3. Pula Boat Fair-a

Tri dana uoči početka najvećeg nautičkog događaja u regiji, organizatori imaju dobre vijesti koje najavljuju kako će ovogodišnji sajam po mnogočemu biti još kvalitetniji od prošlogodišnjeg. Godinu dana priprema organizatora sajma HGK-Županijske komore Pula i izvršnog organizatora Motortech Consaltinga, rezultiralo je izvrsnim odazivom izlagača i tvrtki iz 11 europskih zemalja.

Na novoj atraktivnoj lokaciji marine Veruda koja će pružati mogućnost izlaganja brodica na suhom i mokrom vezu na sajmu će se predstaviti gotovo 130 izlagača, proizvođača, distributera i ostalih subjekata koji se usko ili šire vežu s industrijom brodske opreme, sa isto toliko brendova.

Pored brodske opreme, brodica i plovila, prezentirat će se i vrhunski modeli automobila. Svakako je ove godine sajam PBF-a još atraktivniji za poslovne posjetitelje i širu publiku. Uz već potvrđene najave za sudjelovanje na sajmu više od 20 plovila, atrakcija sajma bit će i premijere novih plovila.

Ovogodišnji velik odaziv na sudjelovanje inozemnih komora proizašao je na temelju višegodišnje suradnje HGK-Županijske komore Pula i pojedinih komora. Tako će se predstaviti sljedeće komore: Bratislava Regional Chamber of SCCI - Regionalna gospodarska komora Bratislava (Slovačka), Chamber of Commerce Brindisi - Trgovačka komora Brindisi (Italija), Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije - Obrtnička komora Slovenije, Privredna komora Srbije, Regionalna privredna komora Valjevo, Eurosportello - Unioncamere del Veneto, Enterprise Europe Network - Udruženje gospodarskih komora regije Veneto odnosno Eurosportello.

Posebni gosti sajma bit će sajam „İZFAŞ" iz Izmira iz Turske, a iz Novog Sada predstavit će se Regionalna agencija za razvoj malih i srednjih poduzeća - Alma Mons d.o.o.

Za posebne programe sajma iskazan je rekordno veliki interes. Od Business2Business programa međunarodnih poslovnih susreta do ostalih predavanja i konferencija, organizatori sajma ulažu veliki trud u razvoj novih poslovnih mogućnosti.

Program međunarodnih poslovnih susreta (Business2Business) održat će se 18. listopada 2012. godine te bilježi rekordnih 169 prijavljenih tvrtki. Popis prijavljenih možete pronaći na web stranici http://www.b2match.eu/pula-boat-fair-b2b/participants .

Tradicionalni fotografski natječaj „Riblje oko 2012." također je sastavni dio programa PBF-a, proglašenje najboljih radova bit će zadnjeg dana sajma, u subotu 20. listopada.

Izvor: http://www.pulaboat.com/