• hr
  • en
  • de
  • it

Od lipnja avionom iz Pule za Lošinj

Ovog ljeta hotelski brend Lošinj Hotels&Villas posebnom ponudom letova svojim gostima nudi nikad brži i lakši dolazak na otok vitalnosti. Od 25. lipnja do 16. rujna u suradnji s češkim avioprijevoznikom Silver Air organizirat će povratne letove iz Pule, Zagreba, Splita i švicarskog Lugana po cijeni već od 235 eura. Domaći i strani gosti, zahvaljujući novom rasporedu letova, ovoga ljeta mogu putovati na Lošinj povratnim letovima iz Pule dva puta tjedno.
Dolazak na otok Lošinj i uživanje u ljepotama otoka te luksuznom smještaju u hotelima LH&V-a postaje još dostupniji i bezbrižniji, a Lošinj će dodatno potvrditi svoje zasluženo mjesto na karti nezaobilaznih turističkih destinacija Mediterana. Putovanje iz Zagreba do Lošinja novim letom Silver Aira traje svega 45 minuta. Iz Pule još i manje. Primjerice, oni koji se odluče na svoj produljeni vikend na otoku vitalnosti iz Zagreba, kreće se u četvrtak ili petak u 14 sati te se nakon sunčanog vikenda, u Zagreb vraćaju u ponedjeljak u 9 sati. Avion koji će letjeti na tim linijama je kapaciteta 17 osoba. Uz to, LH&V gostima koji na otok stignu avionom, osigurava prijevoz do hotela, kao i povratak u Zračnu luku Mali Lošinj.
- Uvođenjem novih letova nastavljamo misiju planskog razvoja Lošinja kao elitne turističke destinacije, a realizacijom bolje povezanosti otoka Lošinja s kopnom, sve njegove ljepote činimo dostupnijima našim gostima. Otoci uz svoju jedinstvenu ljepotu i savršeno očuvanu prirodu predstavljaju istovremeno i izazov putovanja, no uvođenjem novih letova put na Lošinj sveli smo na najkraće moguće vrijeme, rekao je član Uprave Grupe Jadranka Goran Filipović. Bolja prometna povezanost i lakša komunikacija otoka s kopnom jedan je od strateških ciljeva lošinjske Grupe Jadranka, koja već 70 godina predano radi kako bi svojom ponudom pozicionirala Lošinj i cjelokupni cresko-lošinjski arhipelag na turističkoj karti ovog dijela Mediterana. Ostvarenju tih ciljeva pridonijet će i planirana rekonstrukcija i proširenje Zračnog pristaništa Mali Lošinj, koje će u budućnosti omogućiti lakšu dostupnost destinaciji svim posjetiteljima, jer će tada na Lošinj moći slijetati zrakoplovi kapaciteta do 180 putnika.
Uvođenjem ove linije, Pula, barem tijekom ljeta, postaje jedna od povezanijih destinacija, kako s domaćim, tako i s mnogim europskim gradovima. Početkom godine, jedna od vodećih europskih zrakoplovnih kompanija, tvrtka EasyJet također je najavila pokretanje nove rute iz Pule za Berlin Tegel. Putnici iz Hrvatske sada imaju mogućnost koristiti zrakoplove EasyJeta kako bi se povezali s novom berlinskom Tegel zračnom lukom, s početnom cijenom karte od 22 eura, uključujući sve takse. U ljetnoj sezoni Pula i Berlin bit će povezani tri puta tjedno, ponedjeljkom, petkom i subotom, počevši od 3. kolovoza.

Izvor: www.glasistre.hr