• hr
  • en
  • de
  • it

Novi modeli jedrilica na sajmu u Düsseldorfu 1 dio.

Uskoro počinje nama najinteresantniji nautički sajam u Europi - Boot Düsseldorf. Sajam počinje u subotu 19.01. a završava nedjelju 27.01.
Za najavu sajma pripremili smo prikaz i kratki opis novih modela jedrilica koji će biti izloženi u Düsseldorfu. Jedrilice su svrstane u 4 kategorije - do 10 metara, od 10-12 metara, 12-14 metara i preko 14 metara dužine.

Danas predstavljamo prvu kategoriju:

Novi modeli jedrilica do 10 metara dužine 2012/2013

U ovoj kategoriji pronaći ćete brze rekreacijske jahte, plovila za dnevno jedrenje i male krstaše kojima možete ići na izlete, ali i na regate!

Archambault A27 - crossover - nominiran za Europski brod godine 2012/13

Kao kombinacija visokotehnološkog regatnog broda i praktičnog krstaša za malu posadu, novi model A27 popunjava prazninu između modela Surprise i A31.

B/One by Bavaria, model namijenjen one-design flotama, nominiran za Europski brod godine 2012/13

Osjetno je smanjivanje broja aktivnih jedriličara diljem svijeta. S ovom problematikom u koštac se uhvatilo brodogradilište u Giebelstadtu iz Bavarske, novim modelom B/One by Bavaria.

Bavaria Cruiser 32 Avantgarde - posebni model za ljubitelje dobrog dizajna

Avantgarde je još jedan koncept tvrtke Bavaria koji je razvijen kao ekskluzivni posebni model za Cruiser 32 i Cruiser 36.

Bavaria Cruiser 33 - jedrenje u novom dizajnu



Nakon luksuzne linije Vision i aktualni model linije Cruiser pojavljuje se u suvremenoj izvedbi. Skupa s dizajnom Unlimited nastao je i novi koncept i mnoge posebne karakteristike.

Corsair Dash MKII - redizajnirani trimaran - predstavljanje na sajmu boot 2013



Novi model Dash MKII je kompaktan, lak za vuču i optimalno prikladan za brzo i opušteno jedrenje. Redizajnirani model Dash bit će predstavljen na sajmu boot 2013.

Delphia 31 - stabilnost i dizajn - nominiran za Europski brod godine 2012/13



S
tabilnost i visokokvalitetni dizajn modela Delphia 31 jamče sigurnost, okretnost i komfor za do 6 osoba u svim uvjetima.

Deltania 25 design - iznimno laka za vuču



Deltania 25 design je sportska jedrilica vrhunskog dizajna. Zahvaljujući maloj masi iznimno je laka za vuču.

J-Boats J70 - speedster s varijabilnim gazom



Model J70 proizvođača J-Boats osobito je brzi speedster s varijabilnim gazom. Odlikuju ga velika stabilnost, potpuna kontrola i mala masa. Pričvrstite jedra i krenite.

Saffier SE 33 - cruiser za vikend jedrenje - premijera na sajmu boot 2013



Saffier Se 33 zamišljen je kao brod za jednodnevno jedrenje za ljubitelje izazova koje nudi brzi brod uz minimalan utrošak snage.

Sailart 22 - sportski brod za jednodnevno jedrenje orijentiran na dizajn



Model Sailart 22 je sportski brod za jednodnevno jedrenje orijentiran na dizajn s tehničkim rješenjima razrađenim do detalja. Ovo je prvi model ove linije i nudi mnoštvo iznenađenja.

SeaScape 27 - Design by Samual Manuard - nominiran za Europski brod godine 2012/13



Model SeaScape 27 nastavlja se na iznimno uspješan model SeaScape 18 koji je u tri godine sa 170 brodova postao najbrže rastuća klasa jedrilica s kobilicom (keelboat) u Europi.

Izvor: Boot Düsseldorf